HomeARCHIVEMasterChef: Η στιγμή που ο Διονύσης θυμάται στιγμές στο παιχνίδι και μιλά συγκινημένος

MasterChef: Η στιγμή που ο Διονύσης θυμάται στιγμές στο παιχνίδι και μιλά συγκινημένος

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Ο Διονύσης Προίος στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση και τον είδαμε αρκετά συγκινημένο καθώς μάζευε τα πράγματα του από το σπίτι του MasterChef την ώρα που ετοιμαζόταν για τη δοκιμασία αποχώρησης. Ο Διονύσης φανερά συγκινημένος, μας πήρε λίγο πίσω στην αρχή του παιχνιδιού και μίλησε για τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει.

«Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου…».

«Τις στιγμές που θυμάμαι και δεν θα ξεχάσω ποτέ, η μέρα που μου έδωσαν οι μέντορες δύο ποδιές, η μέρα που κέρδισα το τεστ δημιουργικότητας… Και άλλη μια στιγμή που θυμάμαι και δεν θα την ξεχάσω ποτέ ήταν χθες που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Θυμάμαι πολλές στιγμές, αλλά αυτές είναι που μου έχουν μείνει πολύ δυνατές.

Σήμερα πάω “τάκο” για πρώτη φορά, ετοιμάζω τα πραγματάκια μου, έχω το κλειδί από τη μηχανή μου, έχω και τον μικρό που μου ανεβάζει πάντα το ηθικό, ο γιος μου… Πάω να μαγειρέψω με όρεξη.

Όταν είπα να μπω στο MasterChef, οι φίλοι μου μού είπαν να μην μπω. Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά», είπε συγκινημένος ο Διονύσης Πρόιος.

Διαβάστε επίσης: MasterChef: Αποχώρησαν Μάρλεν και Διονύσης

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends