Ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο θα βλέπουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη
Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ατον Alpha, με τον Λούη Πατσαλίδη να ξεκουράζεται για το καλοκαίρι, αλλά παράλληλα οργανώνει την εκπομπή του για τον Σεπτέμβρη ενώ συνεχίζει κανονικά και την ραδιοφωνική του εκπομπή στον Active 107,4.
Όπως είδαμε στη facebook page της εκπομπής, χθες ανακοινώθηκε μία νέα συνεργασία που αφορά ένα νέο πρόσωπο που προστίθετε στην ομάδα του αγαπημένου παρουσιαστή και stand up comedian και συγκεκριμένα στη μπάντα το νέο πρόσπωο θα το δούμε στη μπάντα του «Λούης Night Show»!
Πρόκειται για την Μαριλένα Χαραλαμπίδου, την σύζυγο του Τεύκρου Νεοκλέους, την οποίαν είδαμε να τραγουδάει για πρώτη φορά μαζί με τον σύζυγό της μέσα από ένα επεισόδιο της «Home Edition» εκπομπής, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
Η πανέμορφη και ταλαντούχα Μαριλένα, μάλιστα έκανε αρκετές guest εμφνανίσεις στις οποίες την απολαύσαμε στο τραγύδι και χθεςΤρίτη (28/7) υπέγραψε συμβόλαιο έτσι τη νέα σεζόν θα ενταχθεί στην όμορφη παρέα που αγαπάμε να βλέπουμε κάθε Παρασκευή βράδυ για να κλείνει όμορφα η εβδομάδα μας.
Όπως πληροφορούμαστε, σύντομα θα γίνουν νέες ανακοινώσεις που αφορούν κι άλλες νέες συνεργασίες!
Δείτε την ανακοίνωση:


