Ο δημοφιλής Survivor του 2017, έχει και άλλα σχέδια εκτός από το να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Ο Ντάνος δείχνει προσηλωμένος στην υποκριτική και αυτή τη στιγμή κάνει το επόμενό του βήμα.
Μπορεί οι περισσότερες συζητήσεις να περιστρέφονται γύρω από το Survivor All Star και την πιθανή συμμετοχή σ’ αυτό του Γιώργου Αγγελόπουλου, όμως για την ώρα ο ίδιος ετοιμάζεται για κάτι ακόμα καλύτερο. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενδιαφέρεται περισσότερο για την υποκριτική παρά για τα ριάλιτι και τα shows. Γι’ αυτό και κατά καιρούς έχει απορρίψει διάφορες προτάσεις που του έχουν γίνει, είτε για παρουσίαση, είτε για συμμετοχή. Το 2023, λοιπόν, (τότε θα βγει στους κινηματογράφους), θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε μια κινηματογραφική ταινία με τίτλο «The lost ship» (Το χαμένο πλοίο) η οποία είναι μια συμπαραγωγή Λος Άντζελες και Βομβάης. Μια συνεργασία δηλαδή Χόλυγουντ και Μπόλυγουντ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, Στο «The Lost Ship», μια ταινία εποχής που μάλιστα θα είναι και 3D, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί έναν καπετάνιο σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα, χωρίς ακόμα να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για τις τοποθεσίες που θα χρησιμοποιηθούν.
Όσον αφορά τώρα το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο «Survivor All Star», φαίνεται πως υπάρχουν ακόμα αρκετά εμπόδια. Τόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου, όσο όμως και των υπόλοιπων παικτών στο σύνολο τους, έχουν βάλει δύσκολα στον Acun. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα.
Περιοδικό Tv Mania

