HomeARCHIVEΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ: Η μοντέρνα ταβέρνα στη Λακατάμια με εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού

ΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΕΣ: Η μοντέρνα ταβέρνα στη Λακατάμια με εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού

Λευκοντυμένη ταβέρνα σε μοντέρνο ύφος που ενώνεται με σκεπασμένη και ηλιόλουστη βεράντα. Οι μαγείρισσες Αντρούλλα Καρύδη και Μαρία Γεωργίου μένουν πιστές στην παραδοσιακή γραμμή της
κυπριακής κουζίνας και οι γεύσεις τους, ορισμένες εκ των οποίων δυσεύρετες, είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένες και αφοπλιστικά νόστιμες. Αρκετά προϊόντα προέρχονται από τα οικογενειακά κτήματα, ενώ δικά τους είναι και τα εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού που κλείνουν το γεύμα.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 110, Λακατάμια, 22381822.

Το εστιατόριο βαθμολογήθηκε και παρουσιάστηκε από τη γευσιγνωστική επιτροπή των Χρυσών Σκούφων του Αθηνοράματος για τα γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022».

Tony0021 1
Tony0036 1
Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends