HomeARCHIVE«Ψήνεται» All Star για το νέο Just the Two of Us

«Ψήνεται» All Star για το νέο Just the Two of Us

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να επιστρέψει στο πρόγραμμα του Alpha το «Just the Two of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media να μετακινείται μεσούσης της σεζόν από το Star στον Alpha που βέβαια έχουν κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Έχουν προηγηθεί πέντε σεζόν του συγκεκριμένου σόου και έτσι οι υπήρξαν πολλοί συμμετέχοντες.

Στη λογική των πολλών επιλογών λοιπόν, εξετάζεται το ενδεχόμενο να στηθεί ένα «All Star J2US» με coaches και διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν στους προηγούμενους κύκλους.

Οι πληροφορίες λένε ότι η κριτική επιτροπή θα παραμείνει σταθερά ίδια, άρα θα αποτελείται από τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή.

Οι τελικές αποφάσεις για τα ζευγάρια -και εάν τελικά θα γίνει all star φόρμα- θα ληφθούν μετά τον τελικό του «Fame Story».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends