HomeARCHIVEΣτην τελική ευθεία το Survivor – Η ανακοίνωση του Λιανού για τους live ημιτελικούς

Στην τελική ευθεία το Survivor – Η ανακοίνωση του Λιανού για τους live ημιτελικούς

Ο νικητής της ατομικής ασυλίας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στην τελική του ευθεία έχει πει πλέον το Survivor, αφού μόλις πέντε παίκτες έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι αυτή είναι οι πιο σημαντική εβδομάδα, καθώς οι 4 που θα καταφέρουν και θα παραμείνουν στο Survivor, θα βρεθούν στους ημιτελικούς, που θα μεταδοθούν live από την Ελλάδα.

«Αν κάποιος παίκτης ή παίκτρια κερδίσει δύο ασυλίες το επόμενο ραντεβού είναι στα live στο Γαλάτσι. Αυτή η εβδομάδα είναι ο τελικός στόχος, ο λόγος για τον οποίο παλεύατε τόσους μήνες είναι αυτός.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Oι παίκτες έπαιξαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο αγώνισμα και κέρδισε όλους τους αντιπάλους του.

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε ο Κόρο έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης του Survivor επέλεξε τελικά τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θα βρεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού αυτή την εβδομάδα.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends