Άλλο ένα εκρηκτικό επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης.
Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το αγώνισμα επάθλου φαγητού και τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι.
Πέρα όμως από το αγώνισμα φαγητού οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβλιωσης. Να θυμίσουμε πώς υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, η Νικολέττα Μαυρίδη, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.
Τελικά, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι αυτός πυ θα φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο είναι η Νικολέττα Μαυρίδη, αφού συγκέτρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.
H στιγμή που ανακοινώθηκε ποιος παίκτης αποχωρεί:
Η ανακοίνωση για τιμωρία σε Γκότση – Καραγκούνια:
Η επιστροφή του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση:

