HomeARCHIVEΤέρενς Κουίκ και Τζώρτζια Παναγή μαζί στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων!

Τέρενς Κουίκ και Τζώρτζια Παναγή μαζί στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων!

Δείτε την Τζώρτζια Παναγή στο πλευρό του Τέρενς Κουίκ να παρουσιάζουν δελτίο στο “Extra tv”

Ο Τέρενς Κουίκ, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια και συγκεκριμένα στην τηλεόραση για να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων και μάλιστα σε δικό μας κυπριακό κανάλι, το “Extra Τv”.

Mετά την ενασχόλησή του με την πολιτική φαίνεται ότι αποφάσισε να επιστρέψει στη δημοσιογραφία την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, όπου και γνωστοποίησε το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Η χαρά της Τζώρτζιας Παναγή που κάθισε δίπλα του γνωστού δημοσιογράφου για να παρουσιάσουν μαζί το δελτιό, ήταν απερίγραπτη και η κύπρια παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή για εκείνην.

Διαβάστε επίσης: Τζώρτζια Παναγή: «Μετά την πρεμιέρα του δελτίου έκλαιγα πάρα πολύ»

giorgiapanayi

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends