HomeARCHIVEΤο ραδιοφωνικό ραντεβού των SFERA, KISS, και ACTIVE που δεν περίμενε κανείς

Το ραδιοφωνικό ραντεβού των SFERA, KISS, και ACTIVE που δεν περίμενε κανείς

Παρέλαση ραδιοφωνικών παραγωγών έγινε σήμερα στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο στούντιο του Active.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Active, Sfera και Kiss, βρέθηκαν σήμερα, Τρίτη (22/9), στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για να της ευχηθούν καλή επιτυχία στο νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα.

Συγκεκριμένα στο στούντιο βρέθηκαν η Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, ο Παναγιώτης Κυριάκου, ο Μέμνων Σωτηρέλλης, η Άντρεα Κυριάκου και η Μαρία Κορτζιά οι οποίοι ξεκίνησαν μια συζήτηση η οποία αφορούσε τον ύπνο. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Λούης Πατσαλίδης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, ο Πιέρος Σωτηρίου μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις μέσω Facetime ενώ λίγο αργότερα την τηλεφωνική γραμμή του Active βρέθηκε και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το στούντιο γέμισε με γέλια σε μια ξεκαρδιστική συζήτηση η οποία αποκάλυψε πολλές «προσωπικές» στιγμές των παρευρισκομένων.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
Εγγραφή στο Newsletter

Δείτε Επίσης

Like Recommends