BEAUTYΑνόρθωση ζυγωματικών με φυσικό τρόπο; Και όμως γίνεται με τη βοήθεια ενός...

Ανόρθωση ζυγωματικών με φυσικό τρόπο; Και όμως γίνεται με τη βοήθεια ενός bronzer

Οι makeup artists που επιμελούνται το μακιγιάζ των διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ και όχι μόνο εκτός από πολυτελή προϊόντα ομορφιάς, έχουν γνώση μερικών πραγματικά ιδιαίτερων μυστικών ομορφιάς. Ένα τέτοιο μυστικό αποκάλυψε πρόσφατα ο μακιγιέζ Joseph Carillo και έχει να κάνει με το πώς πετυχαίνει την ανόρθωση των ζυγωματικών με φυσικό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε, το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς του είναι πως όταν κάνει contouring στα πρόσωπα των διάσημων πελατών του, απλώνει bronzer σε ένα πολύ ιδιαίτερο σημείο, που χαρίζει άμεσο εφέ lifting.

Πιο συγκεκριμένα, αφού απλώσει το προϊόν στη γραμμή των μαλλιών και κάτω από τα ζυγωματικά, απλώνει μια μικρή ποσότητα στον τράγο. Ο τράγος, ο οποίος βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αφτιού, είναι το πτερύγιο εκείνο που προεξέχει και μεταξύ άλλων βοηθά τα ακουστικά να μένουν στη θέση τους.

Ανακάλυψε αυτό το tip ομορφιάς όταν δούλευε στο set με άνδρες. «Παρατηρώντας πρόσωπα με ψηλά ζυγωματικά, συνειδητοποίησα πως τα ανορθωμένα ζυγωματικά ξεκινούν από εκείνο το μικρό σημείο του αφτιού», λέει ο ίδιος. Για να πετύχει ένα ανάλογο εφέ, ο Carillo χρησιμοποιεί πρώτα ένα bronzer με κρεμώδη υφή και στη συνέχεια μία πούδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS