Lip Comfort: Η Clarins παρουσιάζει κάτι περισσότερο από λάμψη και φροντίδα για τα χείλη

0
2824

Η εφαρμογή πιο ενυδατικών προϊόντων αυτή την περίοδο με τις ψυχρές θερμοκρασίες θα αποκαταστήσει την έλλειψη υγρασίας και θα ανακουφίσει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, τα χείλη είναι επίσης μια περιοχή πολύ εκτεθειμένη και ευαίσθητη, την οποία θα πρέπει να φροντίσεις ιδιαίτερα το χειμώνα εφαρμόζοντας αρκετές φορές την ημέρα ένα προστατευτικό balm.

Κάτι περισσότερο από φροντίδα για τα χείλη και λάμψη, το εικονικό Lip Comfort Oil της Clarins γίνεται συνεχώς καλύτερο!

Χωρίς κανένα συμβιβασμό για τα πλεονεκτήματα της φροντίδας των χειλιών, θρέφει και προστατεύει τα χείλη καθώς τα ενισχύει με ένα όμορφο λαμπερό φινίρισμα.

Διαθέσιμο σε 8 αποχρώσεις, προσφέρει λαμπερό χρώμα και μια πολυδιάστατη λάμψη. Το μυστικό είναι ο τέλειος συνδυασμόw έντονων χρωστικών ουσιών και μαργαριταριών. Αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, το χρώμα φαίνεται βαθύ, φωτεινό και ζωντανό με μια μοναδική λάμψη. Τα χείλη σoy είναι ορατά πιο γεμάτα και ενισχυμένα και αντανακλούν τέλεια το φως.

Με μια ελαφριά και καθόλου κολλώδες υφή αγκαλιάζει τα χείλη και προωθεί ένα αίσθημα απίστευτης άνεσης κατά την εφαρμογή, και προσφέρει το μέγιστο αισθησιασμό.

Το εικονικό χρυσό καπάκι τώρα έχει το ζωντανό χρώμα των νέων αποχρώσεων. Το μπουκάλι είναι διαφανές έτσι ώστε να φαίνονται οι νέες λαμπερές αποχρώσεις. Ακόμα και το βουρτσάκι έχει επανασχεδιαστεί. Είναι λίγο μικρότερο αλλά εξίσου άνετο, έτσι ώστε να εφαρμόζει την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος στα χείλη.

Ιδανικά, πριν απλώσεις ένα ενυδατικό balm, απολέπισε τα χείλη με scrub χειλιών για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να διεισδύσουν τα ενυδατικά συστατικά του balm.