Όλη η φιλοσοφία της APIVITA, σε μία μοναδική νέα σειρά

0
2711

Όταν η μέλισσα, με την απαράμιλλη προστατευτική δύναμη των προϊόντων της, συναντά τα αιθέρια έλαια, με την αποδεδειγμένη θεραπευτική τους δράση, γεννιούνται τα θαύματα της φύσης!

Η νέα σειρά BEESENTIAL OILS της APIVITA, αποτελεί το μοναδικό φυσικό booster ομορφιάς. Το μυστικό τους κρύβεται στο «φαινόμενο του μαγνήτη». Πρόκειται για 2 natural beauty boosters, που συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.Τα θρεπτικά αυτά ελιξίρια, δρουν ως συμπλήρωμα διατροφής για την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς σου.


BALM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΥΧΤΑΣ: Ενυδατώνει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, θρέφει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση και χαρίζει αίσθηση χαλάρωσης πριν τον ύπνο.



 ΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΗΜΕΡΑΣ: Ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία και ενισχύει τη φυσική λάμψη.
  • Το πανίσχυρο εκχύλισμα πρόπολης επιλέχθηκε ώστε να προσφέρει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική & αντιμικροβιακή προστασία στην επιδερμίδα.
  • Το κοκτέιλ από αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών προσφέρει μια «ένεση» αναζωογόνησης στο δέρμα και στις αισθήσεις.
  • Το μελισσοκέρι (ceraalba), το φυσικό κερί που παράγουν οι μέλισσες του γένους Apis θρέφει σε βάθος και ενισχύει τη δερματική αναγέννηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.