BEAUTYΠώς να φαίνονται τα φρύδια σου πιο γεμάτα; Απλές συμβουλές και έξυπνα...

Πώς να φαίνονται τα φρύδια σου πιο γεμάτα; Απλές συμβουλές και έξυπνα tricks

Eπειδή δεν είναι όλες οι γυναίκες «ευλογημένες» με γεμάτα φρύδια ή υπάρχουν και αυτές που έχουν κάνει σχεδόν αδιόρθωτα λάθη με το τσιμπιδάκι και αφού probably ξοδεύεις πολύ χρόνο προσπαθώντας να τελειοποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μυστικά για να κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται πιο γεμάτα!

Μάσκαρα και μολύβια φρυδιών CHANEL

Χρησιμοποίησε ένα πολύ λεπτό μολύβι

Ναι, πρέπει να διατηρήσεις το αποτέλεσμα μαλακό, ώστε το φρύδι να μοιάζει αληθινό. Ξεκίνα γεμίζοντας τα φρύδια σου με απαλές κινήσεις από τη μία μέχρι την άλλη άκρη και βεβαιώσου πως οι «πινελιές» σου αποτελούν μέρος του φρυδιού και όχι αλλόκοτες γραμμές που το κάνουν να μοιάζει ψεύτικο. Αν δεν έχεις πολλές τρίχες θα πρέπει να ξεκινήσεις να «χτίζεις». Τι μπορείς να κάνεις; Χτένισε τις τρίχες με ανοδική πορεία και εφάμορσε ένα διάφανο τζελ για τα φρύδια.

Προϊόντα φρυδιών BENEFIT

Το σωστό βουρτσάκι

Αν έχεις ήδη ένα αξιοπρεπές σχήμα γέμισε τα φρύδια σου με ένα χρωματιστό brow gel και έπειτε ακολούθησε το πλάτος τους χτενίζοντας τα με ένα ασύμμετρο βουρτσάκι για τα φρύδια.

Extra top tip: Θυμήσου να αναμειγνύεις το χρώμα με μπατονέτες, αφού το εφαρμόσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο κομψό και διακριτικό!

Pump N’ Brow DiorShow DIOR

Η κατάλληλη απόχρωση και το blending

Το μυστικό είναι να μην χρησιμοποιείς την ίδια απόχρωση με αυτή των μαλλιών σου. Δηλαδή, αν έχεις μαύρα μαλλιά, τα μαύρα φρύδια θα «σκληρύνουν» το πρόσωπο σου. Αντιθέτως, προτίμησε μία καστανή σκούρη απόχρωση που γκριζάρει. Αν έχεις κόκκινα μαλλιά, ένα κόκκινο μολύβι θα κάνει τα φρύδια σου εντελώς ψεύτικα, οπότε ανάμειξε λίγο καφέ με κόκκινο. Οι μπεζ – γκρι αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις ξανθιές.

Προϊόντα φρυδιών DIEGO DALLA PALMA (Beauty Line)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS