ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς τα καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν αρμονία στο make up look σου (ποια...

Πώς τα καλοσχηματισμένα φρύδια δίνουν αρμονία στο make up look σου (ποια προϊόντα σε βοηθούν να το πετύχεις)

Η εποχή όπου η μόνη επιλογή που υπήρχε στα makeup brands στην κατηγορία «φρύδια» ήταν η εξής μία: το μολύβι, ευτυχώς είναι πλέον μακρινό παρελθόν.

Τα φρύδια εδώ και χρόνια έχουν κερδίσει επάξια τη θέση που τους αξίζει στην ιεροτελεστία κάθε μακιγιάζ, από το πιο μινιμαλιστικό μέχρι το πιο δημιουργικό. Και αυτό δεν είναι τυχαίο: όσο κλισέ και αν ακούγεται, τα φρύδια είναι η κορνίζα των ματιών, το σχήμα, η πυκνότητα, η ένταση του χρώματός τους έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν την τελική εικόνα όχι μόνο ενός eye look αλλά και ολόκληρου του προσώπου. Και φυσικά, εδώ και καιρό, όταν μιλάμε για τάσεις στο μακιγιάζ δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός την προσέγγιση που παρουσιάζουν κάθε σεζόν οι μεγάλοι Οίκοι και οι ταλαντούχοι, επιδραστικοί makeup artists. Πρωταγωνίστρια αυτή τη στιγμή, η τάση που θέλει τα φρύδια πλούσια, καλοσχηματισμένα, έντονα – πάντα βέβαια, σε αρμονία με το στιλ και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. 

Adobestock 389270930 1

Με όλα αυτά τα δεδομένα, τα makeup brands δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν μόνο με ένα μολύβι φρυδιών! Σκιές, pomade, gel διάφανα ή με χρώμα, μηχανικά ή all time classic μολύβια, διεκδικούν μια θέση στο νεσεσέρ σου και εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις εκείνα που θα σε οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και που μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία. Σε γενικές γραμμές, τα μολύβια με τις μύτες ακριβείας που διαθέτουν είναι ιδανικά, για να γεμίσεις τυχόν κενά ή/και να τονίσεις το σχήμα των φρυδιών, οι σκιές φρυδιών δίνουν την ψευδαίσθηση του όγκου και της πυκνότητας, ενώ τα gel και οι πομάδες έχουν ελαφρώς περισσότερο κράτημα και τιθασεύουν τα τριχάκια.

Οι επιλογές σου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS