BEAUTYΕyelash curler: Το μυστικό για άψογες βλεφαρίδες (Μάθε την τεχνική του)

Εyelash curler: Το μυστικό για άψογες βλεφαρίδες (Μάθε την τεχνική του)

Έχεις ψαλίδι για τις βλεφαρίδες στο μπάνιο αλλά θεωρείς ότι είναι πολύ δύσκολο για να το χρησιμοποιήσεις; Ξέρεις όπως ότι με τη βοήθειά του θα δεις extra long αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου;

Όπως αναφέρουν διάσημοι makeup artists, το ψαλίδι βλεφαρίδων ή αλλιώς το eyelash curler είναι ένα εργαλείο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

Κορυφαίοι οίκοι ομορφιάς, όπως οι Bobbi Brown, Chanel έχουν τη δική τους κομψή εκδοχή, σε ψαλίδι βλεφαρίδων, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι είναι ένα εργαλείο που πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας, αρκεί να ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε σωστά.

Το πρόβλημα είναι, οι περισσότερες από εμάς κοιτάζουμε το eyelash curler και πολλές φορές σκεφτόμαστε, «Τι να κάνω μαζί του;»

Χρησιμοποίησέ το πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα. Είναι το πιο βασικό tip. Εφάρμοσέ το στο ¼ του μήκους των βλεφαρίδων σου, μακριά από τις ρίζες και πίεσε με φορά προς τα κάτω. Απελευθέρωσε το ψαλίδι και πλησίασε ελάχιστα κάθε φορά, πιέζοντας λίγο στην αρχή, για να βεβαιωθείς ότι το ψαλίδι είναι πάνω στις βλεφαρίδες σου. Συνέχισε μέχρι να φτάσεις όσο πιο κοντά μπορείς στις ρίζες των βλεφαρίδων. Αυτό βοηθά τις βλεφαρίδες σου να γυρίσουν και παράλληλα να δείχνουν πιο μακριές. Η χρήση είναι πάντα πιο εύκολη, όταν οι βλεφαρίδες είναι εντελώς στεγνές.

Δεν υπάρχει σωστός ή λανθασμένος τρόπος για το πώς να κρατήσεις το curler σου. Απλά βεβαιώσου ότι το πιάνεις με ασφάλεια καθώς πρέπει να πιέζεις δυνατά.

Η τεχνική είναι το παν. Κάθε βλεφαρίδα χρειάζεται διαφορετικό χρονικό διάστημα για να γυρίσει και να έχει διάρκεια το αποτέλεσμα. Μη βιαστείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία, καθώς κάποιες βλεφαρίδες μπορεί να χρειάζεται να τις πιέσεις μέχρι και 25 δευτερόλεπτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS