BEAUTYΤα 5 πιο βασικά πινέλα του μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις...

Τα 5 πιο βασικά πινέλα του μακιγιάζ που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο νεσεσέρ σου

 

Αυτό που συμβαίνει με τα πινέλα του μακιγιάζ είναι ότι μπορεί να έχεις πολλά αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχεις απορίες για το ποιο να χρησιμοποιήσεις πού. Αν έχεις απορίες του τύπου ποιο να χρησιμοποιήσω για να απλώσω το foundation ή ποιο για το ρουζ, μην ανησυχείς εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις. Γιατί τα πινέλα είναι πολλά εσύ όμως επικεντρώσου στα πιο κάτω 5 βασικότερα και ξεμπέρδεψες…

Πινέλο για το foundation

Ιδανικό για να απλώσεις το foundation, το illuminator τόσο σε υγρή μορφή όσο και σε πούδρα, το κρεμώδες και υγρό ρουζ, αλλά και το contouring stick. Στην ουσία πρόκειται για ένα φουντωτό πινέλο με κοντή και πυκνή τρίχα ή αλλιώς kabuki πινέλο που δεν απορροφά μεγάλη ποσότητα των προϊόντων. Καλό σε κάθε περίπτωση είναι να το καθαρίζεις γρήγορα  όταν περνάς από το ένα προϊόν στο άλλο με ένα brush cleanser.

HASU FUDE Foundation Brush, SHISEIDO

Πινέλο για το ρουζ, το bronzer, την πούδρα

Ιδανικό για να απλώσεις το ρουζ (σε μορφή πούδρας), το bronzer, αλλά και την πούδρα soy. Στην ουσία, είναι το μεγαλύτερο πινέλο από αυτά που έχεις στο νεσεσέρ σου και θα σε βοηθήσει στο να απλώσεις σωστά και ομοιόμορφα τα προϊόντα σε μεγαλύτερο μέρος του προσώπου, στο λαιμό αλλά και στο ντεκολτέ.

Loose Powder Brush,SISLEY

Πινέλο για το concealer και το κραγιόν

Ιδανικό για να απλώσεις το concealer, το κραγιόν αλλά και τις κρεμώδεις σκιές ή τις σκιές σε μορφή stick. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να μπορείς να απλώσεις σωστά και με ακρίβεια τα προϊόντα, ακόμη και σε σημεία που θα δυσκολευόσουν με τα χέρια σου όπως για παράδειγμα η εσωτερική κόγχη των ματιών σου.

DIEGO DALLA PALMA BRUSH 18 CONCEALER/BRIGHTENER

Πινέλο για το eyeliner και τα φρύδια

Ιδανικό για να απλώσεις το eyeliner, τη σκιά φρυδιών αλλά και την πομάδα που χρησιμοποιείς για να γεμίσεις τα φρύδια σου. Το διαγώνιο τελείωμά του (αν παρατηρήσεις σχηματίζει μία γωνία) βοηθάει στον τέλειο σχηματισμό της γραμμής με το eyeliner ή της τέλειας γωνίας στα φρύδια σου.

Bent eyeliner brush, BETTER ELITE (BEAUTY LINE)

Πινέλο για τις σκιές και τα μολύβια ματιών

Ιδανικό για να απλώσεις τις σκιές αλλά και να κάνεις το τέλειο «σβήσιμο» όταν χρησιμοποιείς μολύβια ματιών και θέλεις να κάνεις blending. Plus: Μπορεί να σε βοηθήσει να διορθώσεις τυχόν λάθη στο smokey eye look σου. Καλό θα είναι να μην είναι πολύ φουντωτό, αλλά να έχει πυκνή τρίχα.





ANGLE EYE SHADOW BRUSH, BOBBI BROWN

Μην ξεχνάς να πλένεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου τακτικά και σωστά, αλλά και να τα αντικαθιστάς όταν έρθει η ώρα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS