Βlush: Το αξεσουάρ του μακιγιάζ που θα δώσει ζωή στην επιδερμίδα σου

0
8686

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το ρουζ, αυτό το προϊόν που δίνει «ζωή» ακόμα και στην πιο κουρασμένη επιδερμίδα, αφού χαρίζει αυτό το υγιές χρώμα στα ζυγωματικά και μια διακριτική πινελιά λάμψης. Στόχος είναι το αποτέλεσμα να δείχνει φρέσκο και δροσερό, οπότε και η απόχρωση του ρουζ που επιλέγετε, θα πρέπει να είναι δύο με τρεις τόνους πιο σκούρα από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Τα ρουζ σε κρεμώδη ή υγρή μορφή, χαρίζουν αυτό το natural dewy look που θέλουμε, αλλά αυτά σε μορφή πούδρας διαρκούν σίγουρα περισσότερο και έχουν καλύτερη χρωματική απόδοση.

Το σωστό σημείο εφαρμογής

Η εφαρμογή του ρουζ ακριβώς πάνω στα μάγουλα είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος, για να το φορέσεις.

#1

Πού ακριβώς όμως βρίσκεται αυτή η περιοχή; Τα μήλα του προσώπου είναι το τέλειο σημείο -βρες το χαμογελώντας στον καθρέφτη! Έτσι θα ξέρεις και ποιο είναι το σημείο όπου θα πρέπει να εφαρμόσεις το highlighter, δηλαδή στα ζυγωματικά σου. Έτσι, διαχωρίζεις το ρουζ από το προϊόν λάμψης σου.

How to

Το ρουζ διαρκεί περισσότερες ώρες όταν εφαρμόζεται σε γυμνό δέρμα, δίχως ίχνος foundation.

#2

Ωστόσο, επειδή ίσως κάποιες φορές δεν μπορείς να αποφύγεις τη βάση, προτίμησε ένα blush με κρεμώδη ή υγρή μορφή, που απλώνεται πιο εύκολα πάνω από το makeup και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντας ταυτόχρονα αξεπέραστη λάμψη.

Τα κατάλληλα εργαλεία εφαρμογής

Πινέλο μακιγιάζ, σφουγγαράκι ή δάχτυλα; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται πραγματικά από το είδος του ρουζ που επιλέγεις.

#5

 Από τη μια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δάχτυλά σου για ένα κρεμώδες ή υγρό ρουζ, γιατί θα πετύχεις ένα πιο φυσικό και άψογο look. Εάν πάλι είσαι σου αρέσου τα ρουζ σε μορφή πούδρας, καλό είναι να προτιμήσεις ένα πινέλο.