CELEBRITIESMUSICΕνθουσίασαν οι Maneskin στο Coachella!Με δερμάτινα εσώρουχα ο τραγουδιστής, τρέλανε τους θεατές

Ενθουσίασαν οι Maneskin στο Coachella!Με δερμάτινα εσώρουχα ο τραγουδιστής, τρέλανε τους θεατές

Την πρώτη τους εμφάνιση στο διάσημο Coachella έκανε το ιταλικό συγκρότημα Maneskin ενθουσιάζοντας το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Η ροκ μπάντα που απέκτησε διεθνή φήμη μετά τη νίκη της Ιταλίας στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έκανε το ντεμπούτο της στο Coachella χθες, κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του διάσημου φεστιβάλ της Καλιφόρνια.

Αποθέωση των Maneskin για την ερμηνεία του «Womanizer»

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, οι Maneskin έπαιξαν την επιτυχία τους από τη Eurovision «Zitti E Buoni», το «MAMMAMIA», την εξαιρετική δημοφιλή διασκευή του «Beggin» καθώς και το «Womanizer» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Διαβάστε επίσης: Coachella 2022: Τα πιο εντυπωσιακά looks από το πιο fashionable festival του κόσμου

Τόσο οι τυχεροί θεατές που βρέθηκαν στο Coachella όσο και όλοι όσοι παρακολούθησαν το φεστιβάλ από τις τηλεοράσεις τους, έσπευσαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την ερμηνεία των Maneskin. «To Womanizer από τους Maneskin για όσο ζω και αναπνέω» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Εντάξει, το καλύττερο μέρος των Maneskin στο Coachell είναι όταν τραγούδησαν μια διασκευή του Womanizer της Μπρίτνεϊ Σπίαρς».

Η αναφορά των Maneskin στον Πούτιν και το νέο τους τραγούδι για την Ουκρανία

Το διάσημο ιταλικό συγκρότημα, που αποτελείται από τον τραγουδιστή Νταμιάνο Νταβίντ, την μπασίστα Βικτόρια Ντε Αντζέλις, τον κιθαρίστα Τόμας Ράτζι και τον ντράμερ Ετάν Τόρτσιο, ερμήνευσε επίσης το νέο του τραγούδι με τίτλο «Gasoline», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την Ουκρανία και τον πόλεμο, με τον τραγουδιστή να μην δίνει μια μικρή ομιλία πριν την ερμηνεία του κομματιού, λέγοντας πως ενώ εκείνοι βρίσκονταν στην σκηνή ανυποψίαστοι, στην Ουκρανία δέχονται πυρά. Κλείνοντας το λόγο του, δε δίστασε να βροντοφωνάξει: «Ελευθερώστε την Ουκρανία, γαμ@@@ τον Πούτιν».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS