CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την...

Eurovision 2023: Ακούστε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Σήμερα 2 Μαρτίου κυκλοφόρησε επίσημα!

Ο Andrew Lambrou θα εκπροσωπήσει την Κύπρο μας στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και σήμερα Πέμπτη (2/3) ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα ερμηνεύσει!

Συγκεκριμένα, το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη μέρα» και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε στο κανάλι της PANIK Records και σε αυτό βλέπουμε και το βίντεο κλιπ.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον Andrew που φέτος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο (βίντεο)

Ο νεαρός, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή με το τραγούδι  «Break A Broken Heart». Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα οι στίχτοι της οποίας μιλούν για επιμονή και αναφέρονται σε δύναμη που αναπτύχθηκε μέσα από αγώνα.

Το κομμάτι υπογράφουν οι Jimmy Joker, Jimmy Jansson, Marcus Winther-John και Thomas Stengaard και το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Γιώργος Μπενιουδάκης. Η σκηνοθετική επιμέλεια της κυπριακής συμμετοχής θα είναι των Marvin Dietmann και Ross Nicholson.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος θα διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στη Eurovision 2023, μαζί με την Ελλάδα στις 11 Μαΐου.

Ακούστε το τραγούδι για πρώτη φορά:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS