CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Απόψε ο μεγάλος τελικός! Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η...

Eurovision 2023: Απόψε ο μεγάλος τελικός! Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος

Αντίστροφα μετράμε για τον αποψινό, μεγάλο τελικό της Eurovision 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ της Αγγλίας όπου είναι στραμμένα φέτος όλα τα βλέμματα. Την Κύπρο στον 67ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού εκπροσωπεί ο Andrew Lambrou ο οποιός θα εμφανιστεί στην 7η θέση στην με το τραγούδι «Break A Broken Heart».

Σε απευθείας σύνδεση με το Liverpool Arena, το ΡΙΚ από τις 22.00 θα μεταδίδει το μεγαλύτερο μουσικό και τηλεοπτικό γεγονός. Στον σχολιασμό θα είναι ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς και η Μελίνα Καραγεωργίου όπως και στους δύο ημιτελικούς.

Το show θα ανοίξει η Αυστρία ενώ η Mae Muller για το Ηνωμένο Βασίλειο θα κλείσει την βραδιά!

Πάντως, η συμμετοχή της Κύπρου έκλεψε τις εντυπώσεις στον Β’ Ημιτελικό με το ατμοσφαιρικό και πολύ ερωτικό τραγούδι με το οποίο ο Andrew εντυπωσίασε με τις φωνητικές του δυνατότητες αλλά και την σκηνική του παρουσία.

Το κομμάτι της Κύπρου υπογράφουν οι Jimmy Joker, Jimmy Jansson, Marcus Winther-John και Thomas Stengaard και στην σκηνοθετική επιμέλεια της κυπριακής συμμετοχής είναι οι Marvin Dietmann και Ross Nicholson. Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα οι στίχοι της οποίας μιλούν για επιμονή και αναφέρονται σε δύναμη που αναπτύχθηκε μέσα από αγώνα.

Καλή επιτυχία Κύπρος!

andrew

Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον τελικό και η θέση της Κύπρου:

1.Αυστρία
2.Πορτογαλία
3.Ελβετία
4.Πολωνία
5.Σερβία
6.Γαλλία
7.Κύπρος
8.Ισπανία
9.Σουηδία
10.Αλβανία
11.Ιταλία
12.Εσθονία
13.Φινλανδία
14.Τσεχία
15.Αυστραλία
16.Βέλγιο
17.Αρμενία
18.Μολδαβία
19.Ουκρανία
20Νορβηγία
Γερμανία
Λιθουανία
Ισραήλ
Σλοβενία
Κροατία
Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα φαβορί για νίκη – Ποια χώρα “απειλεί” την Loreen

Ποιος θα νικήσει στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision; Ποια χώρα “απειλεί” την Loreen από τον δεύτερό της… τίτλο;

Η νικήτρια του 2012 με το “Euphoria” στα 40 της πλέον, φιλοδοξεί να κερδίσει τον διαγωνισμό για 2η φορά. Η “απειλή” έρχεται από την Φινλανδία και πολύ πιο πίσω το Ισραήλ αλλά και η Ουκρανία. Ακολουθούν η Νορβηγία, η Ισπανία και η Γαλλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS