CELEBRITIESMUSICEurovision 2023: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για τον αποψινό τελικό

Eurovision 2023: Τι δείχνουν τα προγνωστικά για τον αποψινό τελικό

Σε εξέλιξη είναι ο 67ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού στο Λίβερπουλ της Αγγλίας,  με 26 χώρες να διεκδικούν την κορυφή μεταξύ αυτών και η Κύπρος μας!

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή της χώρας μας, τα προγνωστικά της αποψινής βραδιάς φέρνουν τον Andrew Lambrou στην 20η θέση.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2023: Δείτε LIVE τον μεγάλο τελικό – Καλή επιτυχία Κύπρος!

Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός διαγωνισμός μεταδίδεται ζωντανά από το ΡΙΚ.

Eurovision 2023: Στην κορυφή η Σουηδία -Μεγάλη άνοδος για το Ισραήλ

Σε ό,τι αφορά στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό του μουσικού διαγωνισμού, η Σουηδία με τη Loreen και το τραγούδι της «Tattoo» φαίνεται πως έχουν «κολλήσει» στην κορυφή, ενώ σύμφωνα με το eurovisionworld.com και τα τελευταία στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό, η πιθανότητα να εξασφαλίσει τελικά τη νίκη αγγίζει το 53%.

Μεγάλη άνοδο έχει σημειώσει και η συμμετοχή του Ισραήλ, που μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Noa Kirel με το «Unicorn» στον Α΄ ημιτελικό του διαγωνισμού, έχει «σκαρφαλώσει» στην 4ης θέση στα προγνωστικά.

Η πρώτη πεντάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά ορίζεται ως εξής: Στην πρώτη θέση παραμένει σταθερά η Loreen από τη Σουηδία με το «Tattoo», ακολουθεί η Φινλανδία με το «Cha Cha Cha» και η Ουκρανία με το «Heart of Steel».

Τέταρτο, όπως προαναφέραμε, έρχεται στα στοιχήματα το Ισραήλ, ενώ 5η έρχεται η Νορβηγία.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι συμμετοχές από Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS