CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός και η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας...

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός και η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι

Το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα διεκδικήσει απόψε η Μαρίνα Σάττη με το τραγούδι «ZARI». Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη σκηνή του Malmo Αrena στην 3η θέση.

Σε απευθείας μετάδοση από το ΡΙΚ θα δούμε απόψε στις 22:00 16 χώρες να διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Η Κύπρος πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Φουρέιρα

Η Μαρίνα Σάττι έιναι πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Malmo Arena και να ξεσηκώσει τους Euro fans με το τραγούδι «ΖΑRI» και μεγάλο της στόχο να προκριθεί στον τελικό, κάτι που θα καταφέρει άνετα όπως όλα δείχνουν.

Παρουσιάστριες της βραδιάς θα είναι η Σουηδή κωμικός και τηλεοπτική παρουσιάστρια Petra Mede και η Σουηδό-αμερικανίδα ηθοποιός, Malin Åkerman, όπως και στον πρώτο ημιτελικό.

Sarah-Louise-Bennett_EBU_11383-1Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Β΄ Ημιτελικό:

Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Aπό τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Aκούστε το τραγούδι της Ελλάδας:

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI», που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Μαρίνα Σάττι-Eurovision: Η απάντησή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε  μετά τη δεύτερη πρόβα "Μην αγχώνεστε" - InStyle

Έλενα Παπαρίζου και Σερντάμπ Ερενέρ απόψε στη σκηνή του β’ ημιτελικού

Άλλα δύο «πρώτα» ονόματα -και μεγάλες νικήτριες της Eurovision- θα κάνουν απόψε εμφάνιση στη σκηνή του β’ ημιτελικού, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η νικήτρια το 2005 με το My Number One και η Τουρκάλα Σερντάμπ Ερενέρ που κατέκτησε το 2003 την πρώτη θέση με το Everyway that I can αναμένεται να ξεσηκώσουν τους eurofans όπως έκανε στον πρώτο ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα και ο θρυλικός Τζόνι Λόγκαν.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovisionfun (@eurovisionfn)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS