CELEBRITIESMUSICEurovision 2024: Οι χορευτές της Κύπρου «κόλασαν» το twitter!

Eurovision 2024: Οι χορευτές της Κύπρου «κόλασαν» το twitter!

Εκρηκτική ήταν η εμφάνιση της Κύπρου με την Σίλια Καψή, στον Α’ ημιτελικό του 68oυ Διαγωνισμού της Eurovision. Η 17χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε με αυτοπεποίθηση στη σκηνή του Malmo Arena στην Σουηδία το βράδυ της Τρίτης και άνοιξε την λαμπερή βραδιά αφού εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή και ξεσήκωσε στους Euro fans με το τραγούδι «Liar» με το οποίο κατάφερε να εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Τα σχόλια στα χάσταγκ της Eurovision πήραν φωτιά για την εντυπωσιακή Σίλια, αλλά και για τους γοητευτικούς χορευτές που την πλαισίωναν.

Διαβάστε εδώ: Eurovision 2024: Η Κύπρος πήρε το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό! Οι χώρες που προκρίθηκαν και η εκρηκτική Φουρέιρα

Να θυμίσουμε ότι οι δημιουργοί του κομματιού είναι οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Elke Tiel και όπως αποκάλυψαν το τραγούδι δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα πρόσωπο, αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις που η σημερινή και μερικές φορές επίπλαστη πραγματικότητα έχει δυστυχώς επιβάλει. Καταστάσεις όπως ο χλευασμός της εξωτερικής εμφάνισης γνωστός και ως body shaming, η σεξουαλικότητα και γενικότερα η κάθε μορφής καταπίεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS