CELEBRITIESMUSICΜάικλ Τζάκσον: Οι παραγωγοί του Bohemian Rhapsody θα κάνουν ταινία για τη...

Μάικλ Τζάκσον: Οι παραγωγοί του Bohemian Rhapsody θα κάνουν ταινία για τη ζωή του

Μερικούς μήνες μετά τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009, είχαμε δει στις αίθουσες μια ταινία-ντοκιμαντέρ, το This Is It. Τον περασμένο Ιανουάριο προβλήθηκε στο Sundance το ντοκιμαντέρ με τις μαρτυρίες των δύο ανδρών που ισχυρίζονται πως ο Τζάκσον τους βίαζε κατ΄εξακολούθηση όταν ήταν μικρά και είχαν πάει στη Neverland. Τώρα, είναι η σειρά για μια βιογραφική ταινία να μπει σε διαδικασία παραγωγής, ένεκα και των 10 χρόνων από το θάνατό του.

Οι παραγωγοί της ταινίας Bohemian Rhapsody, που έφερε στα προηγούμενα Όσκαρ τον Ραμί Μάλεκ και του έδωσε το Ά Ανδρικό, ενώ απέφερε πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για να στήσουν μια δραματική ταινία γύρω από τη ζωή του Τζάκσον, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το χρονικό φάσμα που θα καλύπτει.

Όπως αναφέρουν από χθες τα αμερικανικά μέσα, ο παραγωγός Γκράχαμ Κινγκ και ο σεναριογράφος Τζον Λόγκαν θα συζητήσουν με την οικογένεια του Τζάκσον για τα δικαιώματα και θα αναζητήσουν την ιστορία που θέλουν να ειπωθεί. Φυσικά η περίπτωση του Μάικλ Τζάκσον δεν είναι καθόλου εύκολη και δεν θα γλιτώσουν την κατακραυγή, όποια πλευρά κι αν φωτίσουν. Είτε θα βρουν απέναντι τους τους φανατικούς του MJ είτε όσους έχουν αποδεχτεί ως έγκυρες τις κατηγορίες για παιδική κακοποίηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS