CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκινεί η Αφροδίτη Γεωργίου: «Αγαπώ τις ενέσεις μου, τους είμαι ευγνώμων» (βίντεο)

Συγκινεί η Αφροδίτη Γεωργίου: «Αγαπώ τις ενέσεις μου, τους είμαι ευγνώμων» (βίντεο)

Μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Αφροδίτη Γεωργίου η οποία διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι έχει θρομβοφιλία μέσα από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει και τώρα με ένα νέο βίντεο που ανέβασε χθες Πέμπτη (28/4) θέλησε να μιλήσει πιο αναλυτικά για το θέμα αυτό και να στέιλει δυνατά μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει! (βίντεο)

Συγκεκριμένα μας έδειξε και τις ενέσεις τις οποίες χρειάζεται να κάνει καθημερινά στην κοιλιά, μία διαδικασία για την οποία όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, είναι ευγνώμων που μπορεί να την κάνει.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Αφροδίτη Γεωργίου: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη εγκυμοσύνη και η θρομβοφιλία

“Γιατί αγαπώ τις ενέσεις μου, λοιπόν; Γιατί όχι μόνο δεν με ενοχλούν, αλλά τους είμαι ευγνώμων; Επειδή, μπροστά στο θαύμα της ζωής, ένα μικρό τσίμπημα (οκ, πάνω από 270 τσιμπήματα αλλά ποιος μέτρα; 😅), δεν είναι ικανά να μας ρίξουν 💪🏻 Μαμά μου, που καλείσαι να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία είτε λόγω θρομβοφιλίας όπως εγώ είτε επειδή η εγκυμοσύνη σου απαιτεί κάποιες ενέσεις, δεν είσαι μόνη 🦋 Αισθάνθηκα και από το προηγούμενο βίντεο ότι μας κάνει καλό να μιλάμε ανοιχτά και επιτέλους να σταματήσουμε να προσπαθούμε να δείχνουμε «τέλειες»” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Το βίντεο που ανέβασε:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS