CELEBRITIESSHOWBIZΣυγκλονίζει η Αφροδίτη Γεωργίου: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη εγκυμοσύνη...

Συγκλονίζει η Αφροδίτη Γεωργίου: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη εγκυμοσύνη και η θρομβοφιλία

Συγκλονίζει η Αφροδίτη Γεωργίου, η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης (5/4) αποκάλυψε ότι πριν τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, της Αντριάνας της, αντιμετώπισε μία ατυχή εγκυμοσύνη και στέλνει ηχηρά και αισιόδοξα μηνύματα προς όλες τις γυναίκες.

Όπως εξομολογήθηκε, έχει θρομβοφιλία, γι’ αυτό και απέβαλε στην πρώτη εγκυμοσύνη, ωστόσο δεν το γνώριζε. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, ενώ διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της αυτή την περίοδο, τώρα πήρε την απόφαση να μιλήσει για κάτι που συνέβη πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα έναν μήνα μετά τον γάμο της.

Ηταν σχεδόν δύο μηνών όταν συνέβη αυτό το δυσάρεστο συμβάν, όπως αποκαλύπτει με ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο instagram και ο λόγος της αποβολής της, είναι η θρομβοφιλία, κάτι που έμαθε ότι είχε, μετά από εξετάσεις που ζήτησε να κάνει έπειτα από αυτή την τραυματική εμπειρία.

Διαβάστε επίσης: Αφροδίτη Γεωργίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

«Κλάμα, φόβος, απογοήτευση. Μπήκα στο χειρουργείο για απόξεση. Ζήτησα από τον τότε γιατρό μου να το ψάξω, ο γιατρός μου είχε πει ότι συμβαίνει και το πρωτόκολλο λέει ότι αν δεν το πάθεις 3 φορές δεν το ψάχνεις. Άλλαξα την ίδια μέρα γιατρό.»

Όταν έμαθε για την θρομβοφιλία άρχισε αντιπηκτικές ενέσεις. «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησα ενέσεις για 9 μήνες ακόμα και έναν μήνα μετά» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση και το βίντεο που ανέβασε:

«Το να δείχνουμε ατσαλάκωτες δεν βοηθά. Πάμε να πούμε αλήθειες»Νιώθω ότι είναι καιρός να μιλήσουμε πρώτη φορά για ένα θέμα που ειδικά την περίοδο που συμβαίνει νιώθεις αμήχανα, στενάχωρα, ίσως και ενοχικά (κακώς) να το ανοίξεις. Αποβολή στην εγκυμοσύνη. Κάτι που πέρασα και εγώ και μου πήρε 3 χρόνια για να μπορώ τώρα να σας μιλήσω ανοιχτά για αυτό. Επειδή όμως όταν το έπαθα, έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα σχετικά βίντεο ή μιλούσα με άλλες γυναίκες που το βίωσαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο υγιέστατα παιδιά, σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου. Το να παίζουμε τις ατσαλάκωτες δεν βοηθά. Δεν είμαι γιατρός, ούτε ειδικός. Είμαι μαμά ενός παιδιού και περιμένω με τη βοήθεια του Θεού το δεύτερο μου θαυματάκι. Έστω και μια μαμά/μέλλουσα μαμά να πάρει θάρρος, μου αρκεί. έγραψε στη λεζάντα και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS