CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Καφά για Αντρέα Πολυβίου: «Τα κάνουμε όλα μαζί και μέσα στο...

Άντρεα Καφά για Αντρέα Πολυβίου: «Τα κάνουμε όλα μαζί και μέσα στο σπίτι και έξω από το σπίτι»

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Άντρεα Καφά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της και την καθημερινότητά τους που δεν θα ήθελαν να αλλάξει ο ερχομός του παιδιού τους.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Η συγκατοίκηση πότε ήρθε;

Από τον πρώτο μήνα νομίζω. Έγινε χωρίς να το πολυσυζητήσουμε. Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, ήμασταν κάθε μέρα μαζί, μέχρι που λίγες μέρες μετά, μου είπε «πάρε τα κλειδιά μου, φέρε τα πράγματά σου και έλα να μείνουμε μαζί». Έτσι κι έγινε.

Πώς είναι πλέον η καθημερινότητά σας;

Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα μαζί. Και στη δουλειά μπορεί να πηγαίνουμε μαζί και σε έξτρα δουλειές που μπορεί να τύχει να πάει ο Ανδρέας ή ακόμα επιδιώκουμε να με πηγαίνει εκείνος στη δουλειά, για να περνάμε λίγο ακόμα χρόνο μαζί στο αυτοκίνητο. Γενικά βγάζουμε το πρόγραμμά μας με τρόπο που να είμαστε μαζί. Δεν θα πάει ο Ανδρέας έξω μόνος του ή εγώ μόνη μου. Τα κάνουμε όλα μαζί. Και μέσα στο σπίτι και έξω από το σπίτι. Και σπίτι υπάρχει ένας συνεταιρισμός, για να γίνονται οι δουλειές. Είναι teamwork.

Διαβάστε επίσης: Άντρεα Καφά: Αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει η βάφτιση του γιου της

Στα αθλητικά τα βρίσκετε μεταξύ σας;

Ναι, ευτυχώς είναι και ο Ανδρέας πάρα πολύ των αθλητικών, οπότε βλέπουμε μαζί στο σπίτι, όλα εκείνα που πρέπει να παρακολουθώ για τη δουλειά μου. Ασχολείται πολύ, συζητούμε, μπορεί να τσακωθούμε και λίγο καμιά φορά, λόγω των έντονων απόψεων που έχουμε και οι δύο μας, ενώ πολλές φορές με συμβουλεύει κιόλας για τη δουλειά μου.

Ποιες αλλαγές νομίζεις ότι θα φέρει στη σχέση σας, η γέννηση του γιου σας;

Δεν ξέρω, και εγώ αναρωτιέμαι καμιά φορά, γιατί ξέρω ότι θα αλλάξει ολόκληρη η ζωή μας, οι συνήθειες που έχουμε σήμερα και γενικά η καθημερινότητά μας. Από την άλλη, όμως, επειδή η εγκυμοσύνη μάς έφερε πιο κοντά ως ζευγάρι, με τον ίδιο τρόπο νομίζω θα λειτουργήσει και ο ερχομός του παιδιού μας, κυρίως σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σύνδεση που έχουμε μεταξύ μας. Δηλαδή, στην αρχή αν κάναμε και κανένα ψιλοτσακωμό για βλακείες, μόλις ήρθε η εγκυμοσύνη, κόπηκαν όλα. Ήταν λες και σοβαρευτήκαμε περισσότερο ο ένας προς τον άλλο. Νομίζω και η ευθύνη που νιώθουμε ότι έχουμε πλέον ο ένας για τον άλλο είναι διαφορετική. Άλλο να είσαι απλά σε μια σχέση, άλλο να ξέρεις ότι θα γίνεις γονιός και άλλο να είσαι γονιός.

Τι δεν θα ήθελες να αλλάξει μεταξύ σας, όταν θα έρθει το μωρό;

Η σημασία που δίνουμε ο ένας στον άλλο, που νομίζω αν αλλάξει, θα το καταλάβουμε και ίσως να μας επηρεάσει. Εντάξει, το πρώτο διάστημα είναι δύσκολο αλλά, είπαμε και οι δυο μας ότι θέλουμε να έχουμε προτεραιότητα ο ένας τον άλλο, ό,τι και να συμβεί. Να μην το χάσουμε μεταξύ μας, επειδή θα έρθει το μωρό.

Antrea Kafa

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS