CELEBRITIESSHOWBIZΑντρέας Γεωργίου: «Το επιβεβαιώνω, παντρεύομαι φέτος, δεν θα κρυβόμαστε» (βίντεο)

Αντρέας Γεωργίου: «Το επιβεβαιώνω, παντρεύομαι φέτος, δεν θα κρυβόμαστε» (βίντεο)

“Δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας” παραδέχθηκε ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του Σιμώνη Χριστοδούλου.

Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε από τον περασμένο Νοέμβριο ωστόσο τώρα οι φήμες για πρόταση γάμου επιβεβαιώθηκαν και έγινε γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος τους.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Η πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη και ο μήνας που παντρεύοντα

Πλέον την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού όπου βρέθηκε καλεσμένος χθες Κυριακή 7 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Συγκεκριμένα είπε τα εξής στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο: «Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα να μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας». 

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ γι’ αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται» εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου.

Διαβάστε επίσης: Αντρέας Γεωργίου: Ποια είναι η κούκλα Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία παντρεύεται

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έιναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί με την γνωστή makeup artist, με κάποια διαλείμματα στη σχέση τους. Συγεκριμένα η σχέση τους είχε γίνει γνωστή τον Νοέμβριο του 2018. Αφού ξεπέρασαν κάποιες κρίσεις, τελικά ήρθαν και οι επανασυνδέσεις, με τα πράγματα αυτή τη φορά να οδεύουν προς επισημοποίηση.

Image 1

Όπως είχε αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Αγία Νάπα ενώ η πρόταση γάμου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας είχε γίνει λίγο πριν τα χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS