CELEBRITIESSHOWBIZΑθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα «σημάδια» που έδειχαν τον χωρισμό τους

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Τα «σημάδια» που έδειχαν τον χωρισμό τους

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου δεν έσκασε σαν «βόμβα», αφού οι φήμες που ήθελαν κρίστη στη σχέση τους όπως και κάποια σημάδια, υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό.

Τελικά η ανακοίνωση που έστειλαν προς τα Μέσα, με την οποίαν αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ήρθε να επιβεβαιώσει όλα αυτά που είχαν γραφτεί κατά καιρούς.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Χαμός στα social media μετά τον χωρισμό της – Τα αρνητικά σχόλια

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας. Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Περάσαμε κρίση, έθεσα τα όριά μου» Οι δηλώσεις της έναν χρόνο πριν το διαζύγιο

Image 8

Πάντως με λίγη προσοχή, παρατηρούμε ότι η γνωστή ηθοποιός«προετοίμαζε» μέσα από αμαρτήσεις της στο Instagram γι’ αυτή την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.  Οι συχνές αναρτήσεις με τον σύζυγό της και οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης, άρχισαν σταδιακά να αραιώνουν. Στη συνέχεια έγιναν τελικά ανύπαρκτες, και τέλος έφτασε η μέρα να ανακοινώσουν τον χωρισμό αυτό.

Στις 18 Αυγούστου 2023… Το ζευγάρι γιορτάζε 10 χρόνια κοινής πορείας ωστόσο η ηθοποιός στην ανάρτηση που είχε κάνει τότε, παραδέχθηκε πως ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι θα τα κατάφερναν τόσο καλά μεταξύ τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

25 Σεπτεμβρίου 2023… Η ηθοποιός ταξίδεψε για λίγες ημέρες στο Παρίσι χωρίς όμως τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Αυτό όμως σε κανέναν δεν φάνηκε παράξενο αφού κι άλλες φορές έχει βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

«Happy Wedding Anniversary my love @feeltheflownow…σαν χθες μου φαίνεται.. πότε πέρασαν 5 χρόνια…» είχε γράψει στην ανάρτησή της η ηθοποιός στις 6 Οκτωβρίου 2023 για τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου τους. 

Μια μέρα μετά, το ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι από όπου η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να μοιραστεί δημόσια μόνο φωτογραφίες με τα παιδιά της, πουθενά ο αγαπημένος της. Τίποτα ωστόσο περίεργο δεν μας είχε φανεί να συμβαίνει μεταξυ τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Στα μέσα Νοεμβρίου 2023 η Αθηνά ταξίδεψε στην πατρίδα της, το Γύθειο όπου συναντήθηκε με φίλες της και φυσικά την οικογένειά της χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρισκόταν μαζί της σε εκείνο το ταξίδι.

Athinao1konomakou 1700407032 3239571451635068775 8279064

\Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος γιόρτασαν την έλευση του 2024 παρέα με κάποια φιλικά τους πρόσωπα. Μέσα στο επόμενο διάστημα ακολούθησαν κάποιες βραδινές εξόδου της ηθοποιού χωρίς τον αγαπημένο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

Image 9

Στη συνέχεια αρχίζουν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό και κρίση μεταξύ τους. Λίγες ημέρες μετά, οι δυο τους θα ταξιδέψουν – για επαγγελματικούς λόγους – στο Ντουμπάι, και όλοι θα θεωρήσουν πως όλα ήταν απλά φήμες.

Image 10

Αφού όλοι θεώρησαν ότι όλα είναι εντάξει τελικά μεταξύ τους, μέσα στον Μάρτιο η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τα σόλο ταξίδια.

Athinao1konomakou 1709410249 3315095904795997696 8279064

Σστις ο γιος της Μάξιμος γίνεται έξι ετών κι εκείνη δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από το παιδικό πάρτι. Καμία οικογενειακή φωτογραφία.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

26 Απριλίου Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι πλέον δεν είναι μαζί, έπειτα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και μιας ζωής, που έμοιαζε να είναι βγαλμένη από παραμύθι.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS