CELEBRITIESSHOWBIZCeline Dion: Ελπίζουν σε θαύμα οι οικείοι της για την κατάσταση της...

Celine Dion: Ελπίζουν σε θαύμα οι οικείοι της για την κατάσταση της υγείας της

Δύσκολη φαίνεται να είναι η κατάσταση υγείας της Celine Dion σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξη της στο HELLO! Canada, η αδελφή της!

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Celine Dion ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι θα διέκοπτε τις δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς είχε διαγνωστεί με το εξαιρετικά σπάνιο «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου», το οποίο προκαλεί μυική ακαμψία. Αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί τότε, πως αυτή η ασθένεια είχε τόσο άσχημη εξέλιξη, δήλωσε η αδελφή της, Claudette.

Διαβάστε επίσης Celine Dion: Ακυρώθηκε ξανά η συναυλία της στην Κύπρο – Διαγνώστηκε με σπάνια ασθένεια

«Πρόκειται για μία ασθένεια για την οποία γνωρίζουμε πάρα πολύ λίγα» δήλωσε η Claudette, επισημαίνοντας ότι «είναι ελάχιστα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, να απαλύνουμε τον πόνο της».

Η ίδια τόνισε ακόμα ότι η Celine εμφανίζει έντονους σπασμούς που δε μπορεί να ελέγξει.

Διαβάστε επίσης Celine Dion: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση της ανίατης ασθένειας

«Όπως οι άνθρωποι που παθαίνουν κράμπες μέσα στη νύχτα και πετάγονται από τον ύπνο τους, η Dion παθαίνει κάτι παρόμοιο, αλλά σε όλους τους μύες της» εξομολογήθηκε η Claudette.

Αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη αίσθηση εμφανίζει καμιά φορά, όπως είχε δηλώσει η ίδια, ακόμα και στις φωνητικές της χορδές.

Η 55χρονη ηθοποιός υποβάλλεται σε μία σειρά από δοκιμαστικές θεραπείες, έχοντας στο πλευρό της μία «εξαιρετική ομάδα γιατρών» σύμφωνα με όσα δήλωσε η αδελφή της, ενώ προσπαθεί να συνδράμει στην βελτίωση της κατάστασής της και ένας ειδικός θεραπευτής για αθλητές, καθώς σωματικά είναι πολύ αδύναμη.

Η Claudette ανέφερε τέλος ότι αγαπάει πολύ την Celine ως άνθρωπο και ως μητέρα, ελπίζοντας σε ένα ιατρικό θαύμα για «αυτή την απαίσια αρρώστια» που τόσο ταλαιπωρεί τη μικρότερη αδελφή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS