CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε Μερκή, Αλεξάνδρου, Παναγή στα backstage του φιλανθρωπικού fashion event «KULT Together»

Δείτε Μερκή, Αλεξάνδρου, Παναγή στα backstage του φιλανθρωπικού fashion event «KULT Together»

Εντυπωσίασε το 2ο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/9) στον Αρχαιολογικό Χώρο στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας. 

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα έγιναν στο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» (βίντεο)

Μια εκδήλωση που σκοπό είχε την οικονομική στήριξη των δράσεων του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και συγκεκριμένα την ριζική ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανακαινίστηκαν από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του νοσηλευτηρίου το 1984.

Διαβάστε επίσης: Ποιους είδαμε στο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together»

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν αυτή που ο Γραμματέας του «Γκολ στη Ζωή» Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Μερκής και ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Κωνσταντίνος Παναγή περπάτησαν στην πασαρέλα, με το κοινό να τους αποθεώνει!

Σε ένα σύγχρονο αστικό τοπίο, όπου η ιστορία και ο πολιτισμός της Κύπρου έχουν αφήσει έντονα το αποτύπωμα τους, οι πεντακόσιοι και πλέον παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικής αισθητικής fashion show, με δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας που εκπροσωπούν στην Κύπρο οι Κult Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από τα backstage:

Kulttogether Backstage 15 2
Kulttogether Backstage 29 2
Kulttogether Backstage 56 2
Kulttogether Backstage 77 2
Kulttogether Backstage 78 2

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage μπορείτε να δείτε στο περιοδικό Down Town που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή (24/9) μαζί με τον Φιλελελεύθερο. 

Image 5

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS