CELEBRITIESSHOWBIZΕλένη Φουρέιρα: Η απονομή του διαμαντένιου album της, ο Αλμπέρτο Μποτία και...

Ελένη Φουρέιρα: Η απονομή του διαμαντένιου album της, ο Αλμπέρτο Μποτία και η “κόντρα” με Αργυρό

Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που την άφησε άφωνη.

Η πρώτη απονομή diamond album στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/3) με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια έζησε μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά και στο πλευρό της φυσικά ήταν ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η  δημοφιλής τραγουδίστρια παρέλαβε το διαμαντένιο άλμπουμ της με τίτλο «Poli_Ploki» που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Τα δώρα στην Ελένη Φουρέιρα για τον Μποτία και τον γιο τους

Πρόκειται για το το πρώτο diamond album από γυναίκα καλλιτέχνιδα της Ελλάδας, με περισσότερα από 128 εκατομμύρια streams και πάνω από 150 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Διαβάστε επίσης: Φουρέιρα – Μποτία: Οι προετοιμασίες για την βάφτιση του γιου τους, το όνομα & οι δύο νονοί

Η Ελένη Φουρέιρα παραμένει σταθερά η no1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα σε αριθμό digital streams, η πρώτη γυναίκα σε αριθμό monthly listeners και η πρώτη που ένα της τραγούδι (το «Fuego») ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί τραγουδιστές, συνεργάτες και φίλοι της τραγουδίστριας για να βρεθούν στο πλευρό της, ενώ η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Κόνι Μεταξά.

Ο σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα καθ’ όλη της διάρκεια της βραδιάς δεν πήρε τα ματιά του από την αγαπημένη του και δεν σταμάτησε να την χειροκροτά. Μια  συγκινητική στιγμή ήταν όταν η  τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια την μητέρα της, η οποία δεν ήταν εκεί αφού έπρεπε να κρατήσει τον γιο της ώστε να μπορέσει η ίδια με τον σύντροφό της να βρεθούν στην απονομή.

«Έχω πάθει σοκ με όλο αυτό που συμβαίνει με τον δίσκο μου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, γιατί μόλις έβγαλα τον δίσκο, έμεινα έγκυος και με στήριξαν. Αν δεν ήταν η μαμά μου να κρατάει το μωρό, δεν θα μπορούσα να κάνω ότι έχω κάνει», είπε αρχικά.

Η κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Ελένη Φουρέιρα έμεινε άναυδη, όταν μία δημοσιογράφος την ρώτησε για την άτυπη κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για το ποιος θα πάρει πρώτος διαμαντένιο δίσκο, κάτι που συζητιέται το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ με τον Κωνσταντίνο είχα κόντρα; Δεν ξέρω τι έχει γραφτεί στα σάιτ. Δεν έχω κόντρα με τον Κωνσταντίνο, τον αγαπώ και κάνουμε συνέχεια χιούμορ. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

@panikrecords

Diamond Album Poli_Ploki 💎…#foureira #elenifoureira #poliploki #diamondalbum #panikrecords #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

@panikrecords

Diamond Album Poli_Ploki 💎…#foureira #elenifoureira #poliploki #diamondalbum #panikrecords #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS