CELEBRITIESSHOWBIZΕλεονώρα Μελέτη για Ευρωεκλογές: «Η πρόταση έγινε από τον πρωθυπουργό»

Ελεονώρα Μελέτη για Ευρωεκλογές: «Η πρόταση έγινε από τον πρωθυπουργό»

«Η πρόταση από τον Πρωθυπουργό έγινε μετά την απόφαση του Mega για την ολοκλήρωση της εκπομπής» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση χθες της υποψηφιότητάς της με την Νέα Δημοκρατία για τις Ερυωεκλογές. 

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά σήμερα στην εκπομπή της και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε στη χθεσινή ανακοίνωση του ονόματός της για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: Η σκληρή απάντηση μετά τα υπονοούμενα για την εκπομπή της

Οπως είπε ήταν άυπνη γιατί πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο στο πλευρό του συζύγου της που χειρουργήθηκε χθες. Εκανε λόγο για μια οικογενειακή απόφαση, μια απόφαση που έλαβε με τη στήριξη του συζύγου της καθώς όπως είπε μιλώντας και με γυναίκες ευρωβουλευτές της εξήγησαν ότι πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να λάβει όλη η οικογένεια. Ανέφερε ότι ήταν η συγκεκριμένη πρόταση που αφορά στα δικαιώματα, την ισότητα των φύλων και μια θεματολογία που αφενός την ενδιαφέρει αφετέρου και η ίδια έχει ασχοληθεί και ασχολείται.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: 5 φορές που μέσα από το Instagram έστειλε ηχηρά μηνύματα και συγκίνησε

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η πρόταση έγινε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και δεν ήταν η πρώτη αλλά η δεύτερη φορά που της έγινε κρούση. Την πρώτη φορά της είχαν προτείνει την ευρωβουλή αλλά με έναν άλλον ρόλο. Η δεύτερη πρόταση με πολύ συγκεκριμένη ατζέντα τα δικαιώματα και την ισότητα των φύλων ήρθε τρεις με τέσσερις ημέρες αφότου ανακοινώθηκε από το κανάλι της ότι η εκπομπή της θα σταματήσει να προβάλλεται από την 1η Μαϊου.

Η πρώτη της ανάρτηση

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS