ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕλευθερία Ελευθερίου - Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, μετά τις φήμες...

Ελευθερία Ελευθερίου – Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με ένα μικρό σκάνδαλο που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, με δυο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι διατηρούν σχέσεις με άλλα πρόσωπα έξω από το ριάλιτι.

Στο χθεσινό βραδινό επεισόδιο του Survivor, προβλήθηκαν στιγμιότυπα με τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου με την Καρολίνα Καλύβα (κάτι που είδαμε και στο τρέιλερ) και οι δυο παίκτες όταν δέχθηκαν παρατήρηση από τον παρουσιαστή αφού απομακρύνονται από την ζούγκλα, δεν αρνήθηκαν πως έχουν έρθει κοντά, ωστόσο δήλωσαν πως δεν έχουν να απολογηθούν σε κανέναν.

Διαβάστε εδώ: Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

Την ίδια ώρα έξω από το παιχνίδι, βρίσκονται πρόσωπα που τα περιμένουν. Συγκεκριμένα ο Μπο, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την Καρολίνα Καλύβα, το Σάββατο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου” και σχολίασε τα όσα συνέβησαν ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με την πρώην σύντροφο του Μάριου Πρίαμου, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της.

Η γυναίκα με την οποία διατηρεί δεσμό ο κύπριος παίκτης τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι είναι η Ελευθερία Ελευθερίου και το πρωί της Δευτέρας (23/1)  μέσα από την εκπομπή Happy Day, παρουσίασαν μια κοινή τους φωτογραφία που εξασφάλισαν.

«Το ρεπορτάζ μου μου λέει ότι η Ελευθερία Ελευθερίου ότι είναι όντως χάλια παρόλο που το Σάββατο την είδαμε στα μπουζούκια. Αυτή η φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποδεικνύει ότι είναι μαζί από τα Χριστούγεννα. Είναι και οι δύο Κύπριοι και είναι μαζί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS