ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZBaby boom! Γέννησε η Στέλλα Δημητρίου τα δίδυμα αγοράκια της: «Απίστευτο ότι...

Baby boom! Γέννησε η Στέλλα Δημητρίου τα δίδυμα αγοράκια της: «Απίστευτο ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε»

Η τελευταία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα. 

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Στέλλα Δημητρίου η οποία έφερε στον κόσμο τα διδυμάκια της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Μιχαηλίδης, βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές τους,  αφού κρατάνε στην αγκαλιά τα μωράκια τους.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκε η Στέλλα Δημητρίου, λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων της!

Διαβάστε επίσης: Η Στέλλα Δημητρίου έγκυος σε δίδυμα! Οι αποκαλύψεις για το φύλο, τον γάμο και την βάφτιση

Το γνωστό μοντέλο το βράδυ της Τετάρτης (28/9) ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία, την τελευταία όπως είπε με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς ετοιμαζόταν για το μαιευτήριο.

Την φωτογραφία συνόδευσε με τα πιο κάτω συγκινητικά λόγια με τα οποία περιγράφει την ευτυχία, αλλά ταυτόχρονα και την αγωνία της μέχρι να τα καταφέρει.

“Αυτή είναι η τελευταία μου φωτογραφία με κοιλίτσα !!! Απίστευτο μου φαίνεται ότι αυτό το ταξίδι τελείωσε!! Πως πέρασε ο καιρός ; Τα συναισθήματα ανάμεικτα … Νοιώθω ευγνωμοσύνη, ευλογία, ζω ένα θαύμα αλλά απ´την άλλη ήμουνα σχεδόν καθημερινά με ένα άγχος να πάνε όλα καλά… να φτάσω μέχρι το τέλος, να μην γεννήσω πρόωρα , να γεννηθούν τα μικρά υγιέστατα …. Οι αϋπνίες ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν παλευόντουσαν ( και πού είμαι ακόμα😂)και κρεβάτι, μόνο ξάπλα τις τελευταίες βδομάδες για να μπω στο μήνα μου.. Όμως όταν τελειώσουν όλα με το καλό ευχαριστείς το θεό για όλα όσα έχεις ζήσει και ανυπομονείς για την επόμενη μέρα! Για την καινούργια ζωή που έρχεται … που σίγουρα είναι πολύ διαφορετική!!! Ένα μόνο έχω να πω. Θαυμάζω και σέβομαι όλες τις μανούλες. Respect 🙏🙏 και γενικά όλες τις γυναίκες . Και αυτές που προσπαθούνε να γίνουν μανούλες , που δεν τα παρατάνε μα και αυτές που δεν τα καταφέρανε. Σας αγαπώ !!! Σας θαυμάζω!!!”

Διαβάστε επίσης: Στέλλα Δημητρίου: Το εντυπωσιακό baby shower λίγους μήνες πριν γεννήσει

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS