ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈβελυν Καζαντζόγλου: «Ούτε ξέρω ποιος σύντροφος θα μπορούσε να με ανεχτεί»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ούτε ξέρω ποιος σύντροφος θα μπορούσε να με ανεχτεί»

Το κορίτσι που γεννήθηκε για να μοιράζει τη λάμψη της παντού και που πλέον παρακολουθούμε τηλεοπτικά στην κριτική επιτροπή του «My style rocks», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Τάνια Νεοκλέους και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα στη ζωή της, την οικογένεια που θα ήθελε να κάνει και για τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Έβελυν Καζαντζόγλου για τον χωρισμό της και τον θάνατο του παππού της: «Δεν άγγιξα πάτο, έτριβα τη μούρη μου με το πάτωμα»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:  

Ο έρωτας ποια θέση είχε στη ζωή σου διαχρονικά;

Σίγουρα όχι την πρώτη θέση. Η προτεραιότητά μου για πάρα πολλά χρόνια ήταν η δουλειά μου.

Σήμερα; 

Κοίτα, ενώ σου μιλάω σε μια κατάσταση αυτή τη στιγμή- κάνω τον σταυρό μου- που δεν είμαι σε σχέση, γιατί ούτε και εγώ ξέρω ποιος σύντροφος θα μπορούσε να με ανεχτεί με τους ρυθμούς που έχω, τώρα που έχει ρολάρει κάπως το πράγμα, είμαι πολύ ανοιχτή στο να έρθει κάτι. Και επίσης, δεν θα ήθελα να το λέω ούτε προτεραιότητα ούτε δεύτερη θέση ούτε τίποτα. Θα ήθελα να είναι κομμάτι της ζωής μου.

Έχεις φερθεί επιπόλαια σε σχέσεις σου;

Όχι. Δεν το επιτρέπει το ζώδιό μου. Παρθένος με ωροσκόπο παρθένο, αγάπη μου, δεν τα μπορώ αυτά.

Διαβάστε επίσης: Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ο απώτερος στόχος αυτή τη στιγμή, είναι να αποκτήσω προσωπική ζωή»

Πώς χωρίζεις συνήθως;

Ιδανικά εγώ θέλω να γίνεται συζήτηση και να υπάρχει ένα ωραίο κλείσιμο. Τώρα, αν ο άλλος θέλει να κάνει drama και αηδίες και ψέματα, καλά, ας το ζήσουμε. Θα συμμετάσχω.

Θα ήθελες κάποια στιγμή να κάνεις τη δική σου οικογένεια;

Πάρα πολύ. Θέλω πάρα πολύ να έρθει αυτή η ισορροπία στη ζωή μου γενικά. Ξέρεις, η ζωή μού έχει μάθει ότι η οικογένεια έχει πάρα πολλές μορφές. Θα ήθελα να δημιουργήσω μια μορφή οικογένεια με όποιο τρόπο, που να είναι το δικό μου ασφαλές περιβάλλον, που θα γυρίζω στο σπίτι και θα έχουμε κάτι όμορφο να συζητάμε και να ζούμε.

Διαβάστε επίσης: H Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει: «Κανένας από τους γονείς μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με το μόντελινγκ»

Evelyn

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS