CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Στάνκογλου - Σίσσυ Χρηστίδου: Οι φήμες για σχέση και η απάντηση...

Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Οι φήμες για σχέση και η απάντηση του ηθοποιού

Μετά τον χωρισμό του και το διαζύγιο που πήρε μετά από 20 χρόνιας κοινής πορείας με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Στάνκογλου σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν χθες Δευτέρα έχει προχωρήσει στα προσωπικά του.

Διαβάστε επίσης: Ερωτευμένος ο Γιάννης Στάνκογλου μετά το διαζύγιο! Οι πρώτες πληροφορίες

Μάλιστα κάποιες εκπομπές χθες προχώρησαν το ρεπορτάζ ένα βήμα παραπέρα και αποκάλυψαν ότι η νέα σχέση του ηθοποιού είναι γνωστή παρουσιάστρια.

Το ειδύλλιο που λέγεται ότι ξεκίνησε το καλοκαίρι, η απάντηση του ηθοποιού και η «συγνώμη» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Γιάννη Στάνκογλου

Την αρχή σε αυτό έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης. Το πρωί της επομένης, ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο τουςφαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε.

Ο ίδιος απαντώντας σε αυτές τις φήμες είπε τα εξής: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

«Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ» δήλωσε μεταξύ άλλων στη Σάσα Σταμάτη.

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες

Ο ηθοποιός μετά από όλο αυτό αποφάσισε με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, να ξεκαθάρισει κάπως τα πράγματα. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με τα παιδιά του, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι…. στολίσαμε και εμείς….» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της Σίσσυς

Πάντως ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με την έναρξη της νέας σεζόν. Σε εκείνη την εκπομπή, εξήγησε μάλιστα τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση του χωρισμού του, παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό για πάνω από 3 χρόνια.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως η άλλως. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά. Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει…» είχε πει στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιάννης Στάνκογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS