CELEBRITIESSHOWBIZΣίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες περί σχέσης με...

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις φήμες περί σχέσης με τον Γιάννη Στάνκογλου 

Η φημολογούμενη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Γιάννη Στάνκογλου είναι η είδηση που τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται και σχολιάζεται αρκετά τόσο από ιστοσελίδες όσο και από τηλεοπτικά lifestyle ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου – Σίσσυ Χρηστίδου: Οι φήμες για σχέση και η απάντηση του ηθοποιού

Το βράδυ της Δευτέρας η παρουσιάστρια μέσα από μια ανάρτηση όλο νόημα σε story στο προφίλ της Instagram το οποίο ανέβασε μια φωτογραφία η οποία έγραφε τα εξής:

«Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της».

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Η “μάχη” με τα κιλά και η απάντηση για τις ενέσεις κατά του διαβήτη

Κάπως έτσι η ίδια έστειλε το μήνυμα που ήθελε και ταυτόχρονα διέψευσε τα όσα ακούνται γύρω από το όνομά της αλλά και του γνωστού ηθοποιού.

Να σας θυμίσουμε ότι και ο Γιάννης Στάνκογλου τηλεφώνησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day και της ξεκαθάρισε ότι αν έχει κάτι να πει θα το πει ο ίδιος μιας και η είδηση πρωτοακούστηκε περί σχέσης του με παρουσιάστρια από την εκπομπή του Alpha.

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή για Στάνκογλου: «Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμ

Παράλληλα, η Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα On Time επικοινώνησε μαζί του, και εκείνος διέψευσε τα όσα ακούστηκαν χθες περί νέας σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια.

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS