CELEBRITIESSHOWBIZΗ απάντηση της Ελένης Φουρέιρα για την "χαλάστρα" στην Μαρίνα Σάττι με...

Η απάντηση της Ελένης Φουρέιρα για την “χαλάστρα” στην Μαρίνα Σάττι με το μαντήλι

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά από τον σάλο για το μαντήλι στον Α’ ημιτελικό της Eurovision. 

«Είχα πάρα πολύ άγχος» είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέρια μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στον Α΄ ημιτελικό του της Eurovision η οποία φέτος διεξάγεται στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια συγκλόνισε με την εμφάνισή της και πλέον βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα. Δημοσιογράφοι την περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από εκεί έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά από το act της που μάγεψε ξανά την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: To κορυφαίο τρικ της Μαρίνας Σάττι που έγινε viral και η “χαλάστρα” της Ελένης Φουρέιρα

«Είναι τόσο ωραίο να γυρνάς μετά από τόσα καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πολλά στη ζωή μου από τότε. Είμαι πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες του 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα πρώτη φορά» δήλωσε.

Όσον αφορά τον χαμό που προκάλεσε η την «σύμπτωση» με το μαντήλι και το τσιφτετέλι, κάτι που θα δούμε και από την Μαρίνα Σάττι η οποία θα διαγωνιστεί απόψε για να διεκδικήσει για την Ελλάδα θέση στην μεγάλο τελικό, σχολίασε τα εξής:

«Εμείς δεν είχαμε μαντήλι. Ήταν ένα συγκεκριμένο ύφασμα, ήτανε φλόγες. Αυτή η χορογραφία είχε σταλεί μήνες πριν -δεν είναι κάτι που το στέλνεις την τελευταία στιγμή. Γελούσαμε μεταξύ μας, αλλά να σας πω κάτι, πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα». 

Τέλος, η τραγουδίστρια του «Fuego» μίλησε για τη συνάντησή της με τη Μαρίνα Σάττι στου Σουηδία και αποκάλυψε τι της είπε: «Εγώ όταν έφτανα ήθελα πολύ να δω τη Μαρίνα κι έμαθα ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο. Ήμουν τόσο τυχερή λοιπόν που μόλις έφτασα ήταν έξω από το ξενοδοχείο μου και για να μη φύγει, να την προλάβω, φώναζα “Μαρίνα”. Τρόμαξε λίγο και της λέω “είμαι εγώ, η τρελή fan σου”, είναι αγχωμένη, είναι υπέροχο όμως που τη στηρίζετε κι εσείς και ο κόσμος, χαίρεται πολύ γι’ αυτή τη στήριξη.

Το focus που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνην αύριο. Της λέω “έχεις τη στήριξη όλης της Ελλάδας, όλοι σε αγαπάνε, όλοι σε πιστεύουμε, σκίσε το, απόλαυσέ το”».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS