CELEBRITIESSHOWBIZΗ Έλενα Τσαγκρινού μιλά για την εγκυμοσύνη της και τον αγαπημένο της...

Η Έλενα Τσαγκρινού μιλά για την εγκυμοσύνη της και τον αγαπημένο της Dj Stephan (βίντεο)

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day μίλησαν η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. 

«Είναι η πρώτη μου εμπειρία, μου φαίνεται τεράστιο το ότι θα δημιουργήσω ένα παιδάκι και θα βγει αυτό από μέσα μου για να το πω και έτσι απλά, είναι κάτι που δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή» δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλενα Τσαγκρινού.

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: Η στιγμή που ο γιατρός της είπε, ότι δεν ακούει την καρδούλα του μωρού της!

Για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Έλενα είπε: «Είχα δύσκολο πρώτο τρίμηνο, με ενόχλησε και ψυχολογικά-ορμονικά μάλλον, είχα λίγο τα νεύρα μου, ζαλάδες…»

Σε ερώτηση που της έκανε η Σταματίνα για την αποβολή που είχε πρόσφατα η τραγουδίστρια κι αν φοβήθηκε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος ξανά, η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει (σ.σ. η εγκυμοσύνη) είναι μια άσχημη κατάσταση που σε δυσκολεύει αυτομάτως».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαγκρινού: To πρώτο βίντεο με φουσκωμένη κοιλιά, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τέλος, για τον αγαπημένο της, δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίο που είναι ο άνδρας που επέλεξα να κάνω μαζί του παιδί. Μου έκανε από την αρχή το κλικ, δεν μου είχε ξαναέρθει καμία τέτοια σκέψη με κανέναν», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια στο Happy Day, μιλώντας για τον σύντροφό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS