CELEBRITIESSHOWBIZ«Η Κατερίνα Καινούργιου έκλαιγε με αναφιλητά, έπαθε σοκ» (βίντεο)

«Η Κατερίνα Καινούργιου έκλαιγε με αναφιλητά, έπαθε σοκ» (βίντεο)

Η ρήξη ανάμεσα στη σχέση Κατερίνας Καινούργιου και Ανδρέα Μικρούτσικου, είναι κάτι που σχολιάστηκε από αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές, μεταξύ αυτών και η εκπομπή “Πρωινό Σουσού”.

Τελικά, ο Ανδρέας Μικτρούτσικος από δύο φορές την εβδομάδα που θα εμφανιζόταν στην εκπομπή δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά εκεί.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Μετά τις εντάσεις, μόνο δύο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή της Καινούργιου

Μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού που κατακεραύνωσε την εκπομπή, “Super Κατερίνα” της οποίας και μέχρι πριν από μερικές μέρες ήταν μέλος, η παρουσιάστρια στεναχωρήθηκε και δεν πίστευε αυτά που άκουσε, όπως και η ίδια αποκάλυψε χθες 29 Απριλίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια» (vid)

Νέο ρεπορτάζ, της εκπομπής Πρωινό Σουσού αναφέρει τα εξής: «Η Κατερίνα δεν είπε ψέματα ότι το Σάββατο στεναχωρήθηκε κι έκλαιγε. Την πήρα τηλέφωνο για άλλο θέμα και δεν μπορούσε να μου μιλήσει από τα αναφιλητά. Είχε πάθει σοκ και δεν βγήκε από το σπίτι της όλη μέρα. Την επηρέασε ψυχολογικά όλο αυτό που έγινε… Ο Ανδρέας, πιο πολύ πειράχτηκε με τα σχόλια των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου, παρά με αυτά που είπε η ίδια η Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS