ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΑνδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου,...

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια» (vid)

Μια δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή Breakfast @Star για τις πρωινές εκπομπές στάθηκε η αφορμή για να ανοίξει ένας διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα, κι ενώ σχολίαζαν ένα άλλο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε:

«Εγώ διαβάζω μια πολύ ωραία συνέντευξη, «Ανδρέας Μικρούτσικος: “Από τις πρωινές εκπομπές που είναι στον αέρα, αυτή που είναι πιο κοντά σε μένα, είναι του Γιώργου Λιάγκα“. Αυτός είναι ο τίτλος»

«Καλά τώρα, τι τίτλο βάζει ο καθένας. Είπα ότι από τα πρωινά, εκτός της δικής μας εκπομπής, πιο κοντά σε μένα είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας» απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου διάβασε τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον ίδιο να απαντά: «Αυτό λέω, είπα γι’ αυτές τις δυο εκπομπές και ότι ο Γιώργος τυπικά κάνει το Infotainment… Είπα την άποψή μου».

Και ο διάλογός τους συνεχίστηκε ως εξής:

Κ.Κ: «Ναι παιδί μου, κι εγώ συμφωνώ, ο Λιάγκας είναι πολύ καλύτερος από εμένα, εννοείται»

Α.Μ: «Δεν είπα αυτό»

Κ.Κ: «Εγώ συμφωνώ. Αυτό που κάνει, το κάνει πάρα πολύ καλά»

A.M: «Αν θες να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα, δες τα λόγια μου και βγάλτο»

Κ.Κ: «Και η εμπειρία του, ο άνθρωπος είναι και πόσο χρονών, έχει μια δημοσιογραφική εμπειρία, στο κομμάτι του infotainment είναι εξαιρετικός»

Α.Μ: «Αυτό είναι μια δικιά σου εξομολόγηση. Επειδή στηρίχτηκες όμως στα δικά μου λόγια… Δε θες να ακούσεις, δε θες να καταλάβεις, δε θες να ακούσεις την άποψή μου»

Κ.Κ: «Σου λέω συμφωνώ. Είναι εξαιρετικός. Συμφωνώ σε αυτό»

Α.Μ: «Δε με ρώτησαν για τον Λιάγκα και είπα την άποψή μου, με ρώτησαν για τα πρωινά… Αν θες να νιώσεις ότι σου επιτίθεμαι, έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Τα λέμε κι εδώ, δεν κρύβομαι. Αν θες να με κατηγορήσεις ότι βρίσκω αλλού και τα λέω, όχι, εδώ τα λέω όλα. Τα λέω κομπρεσαρισμένα, δε τα λέω ανοιχτά, τα λέω διακριτικά, δεοντολογικά. Ένα πράγμα που δε μπορείτε να με κατηγορήσετε, είναι ότι δε τα λέω»

Κ.Κ: «Πολύ ωραία. Διάβασα κάτι, ήθελα να σου κάνω λίγο πλάκα αλλά, για τη γούνα μου δεν έχεις κανένα ράμμα. Δε νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι κακό για μένα.

Α.Μ: «Έτσι όπως το είπα, κατάλαβες τι ήθελα να πω»

K.K «Α, χιουμοριστικά»

A.M: «Ναι. Σε λίγο τι νομίζεις, θα σε πάω στο δικαστήριο; Όχι. Εννοώ κριτική. Αυτό εννοώ όταν λέω ράμματα για τη γούνα σου. Δυο χρόνια δεν έχεις καταλάβει πως εκφράζομαι»

Κ.Κ: «Εννοείται και δέχομαι την κριτική από οποιονδήποτε είναι πιο έμπειρος από εμένα»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS