CELEBRITIESSHOWBIZΗ συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα βραβεία Grammy 2024 που...

Η συγκινητική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στα βραβεία Grammy 2024 που ξάφνιασε τους πάντες!

Η έντονη συγκίνηση!

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησε το κοινό που βρέθηκε στα βραβεία Grammy 2024 στην 66η απονομή των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης: Η αδερφή της Σελίν Ντιόν μιλά για τον γολγοθά με την υγεία της τραγουδίστριας

Η Σελίν Ντιόν εμφανίστηκε στη σκηνή και ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες, αφού ως γνωστόν δίνει τη μάχη της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Η 55χρονη τραγουδίστρια με αυτή την σπάνια εμφάνιση που πραγματοποίησε μετά και την περιπέτεια με την υγεία της, συγκίνησε τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο!

Συγκεκριμένα ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς στην Taylor Swift ενώ οι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να χειροκροτούν την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη. 

Διαβάστε επίσης: Η Celine Dion «έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της»

“Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς” είπε η Σελίν Ντιόν.

Διαβάστε επίσης: Celine Dion: Ελπίζουν σε θαύμα οι οικείοι της για την κατάσταση της υγείας της

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το Grammy κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ με το άλμπουμ της Midnights, γράφοντας έτσι ιστορία, καθώς κέρδισε το βραβείο για τέταρτη φορά σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Θυμίζουμε πως η Σελίν Ντιόν μοιράστηκε για πρώτη φορά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, με ένα συγκινητικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram και μέσα από αυτό, η κορυφαία ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την τεράστια μάχη που δίνει με το Stiff Person Syndrome (Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου), το οποίο μετατρέπει βαθμιαία τους πάσχοντες σε «αγάλματα», αφού νεκρώνει το μυϊκό σύστημα του σώματος.

Διαβάστε εδώ: Παγκόσμιο σοκ για την Celine Dion: Βουρκωμένη αποκάλυψε ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS