ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZIlona Garamvolgyi: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με την Πρώτη Κυρία και το μακιγιάζ...

Ilona Garamvolgyi: Αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκε με την Πρώτη Κυρία και το μακιγιάζ που της κάνει

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και την δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους παραχώρησε η Ilona Garamvolgyi, ο όμορφος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μακιγιάζ των εξωφύλλων του περιοδικού μας -ή διαφορετικά- «η γυναίκα που αγαπούν οι γυναίκες».

Η γνωστή makeup artist η οποία βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια πίσω από το μακιγιάζ πολλών γνωστών γυναικών του νησιού, μία από αυτές και η Πρώτη Κυρία, μιλά μεταξύ άλλων για την γνωριμία τους και το μακιγιάζ που επιλέγει να της κάνει.

Διαβάστε επίσης: Ilona Garamvolgyi: Κατεβαίνει για δημοτική σύμβουλος και μιλά για την απόφασή της στο Down Town

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Τι θυμάσαι από το ξεκίνημά σου ως makeup artist στην Κύπρο;

Τίποτα δεν ξεχνάω. Κρατώ σαν φυλακτό την πρώτη μου φωτογράφιση στον Φιλελεύθερο αλλά και το πόσο με αγκάλιασε η ομάδα. Την ευκαιρία που μου έδωσε. Η μια δουλειά, έφερε την άλλη. Περνούσαμε υπέροχα.

Είσαι το πρόσωπο που βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια πίσω από το μακιγιάζ πολλών γνωστών γυναικών του νησιού, μία από αυτές και η Πρώτη Κυρία, η Φιλίππα Καρσερά. Τι επιλέγεις συνήθως για εκείνη;

Δεν σας κρύβω ότι και η ίδια ξέρει να βάφεται πολύ ωραία. Και εμπιστεύομαι το γούστο της. Επιλέγουμε κάτι απλό σε γήινες αποχρώσεις, για να τονιστούν τα μάτια της και λίγο απαλό ρουζ στα μάγουλα.

Πώς έγινε η γνωριμία σας και ποια είναι τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο;

Η γνωριμία μας έγινε μέσα από τα media, από τη φίλη μου τη Βαρβάρα και από τότε η κυρία Φίλιππα έρχεται κοντά μας. Σε εκείνην, διακρίνω έναν πολύ καλό, απλό, ευγενικό και έξυπνο άνθρωπο. Γνώρισα όλη την οικογένεια και μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS