CELEBRITIESSHOWBIZJLo: Η ερωτική εξομολόγηση για την πρώτη επέτειο γάμου με τον Ben...

JLo: Η ερωτική εξομολόγηση για την πρώτη επέτειο γάμου με τον Ben Affleck

Τα είπε όλα με ένα… τραγούδι η η Jennifer Lopez για την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Ben Affleck! Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2022.

Η Λατίνα σταρ επεφύλασσε μια έκπληξη για τους θαυμαστές της ανήμερα της πρώτης επετείου τους την οποία γιόρτασαν με ένα ρομαντικό δείπνο στη Σάντα Μόνικα.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαζί μετά από 17 χρόνια – Οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες

Τα είπε όλα με ένα τραγούδι

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε βίντεο στο προσωπικό της blog On the JLo και σε αυτό βλέπουμε με την ίδια να τραγουδάει το κομμάτι της με τίτλο “Midnight trip to Vegas” που αφορά τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας.

Οι στίχοι αναφέρουν: «Πάντα ονειρευόμουν ότι θα έβρισκα κάποιον σαν εσένα, Πνιγόμαστε σε ανθοστολισμούς ορχιδέας, Φορέματα και γλυκά, Κι αν βρέχει, ναι; Αυτό είναι που ονειρευόμασταν; Είναι γεμάτο με οικογένειες και πράκτορες, Κρατήσεις δωματίων, Ποιος προορισμός, Τα ελικόπτερα, Το γεγονός του αιώνα, Εγκλωβισμένοι στο matrix.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες φωτογραφίες

Τότε μου ψιθύρισες στο αυτί, Είπες ας φύγουμε από εδώ, Μπορούμε να εξαφανιστούμε απόψε, Τι θα έλεγες για ένα μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Μόνο εγώ κι εσύ μωρό μου, βάλε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα της ροζ Cadillac και εμείς να αλλάξουμε στο μπάνιο. Μεταμεσονύχτιο ταξίδι στο Βέγκας, Οι καρδιές μας να χτυπούν τρελά, θα περάσω να σε πάρω αργά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε. Ναι, ας κάνουμε κάτι τρελό”».

Διαβάστε επίσης: Ben Affleck: Έστελνε ερωτικά μηνύματα στην Jennifer Lopez πριν χωρίσει από τον Alex Rodriguez

Ακριβώς αυτό το ταξίδι στο Λας Βέγκας η Jennifer Lopez το έκανε τραγούδι και τιμά μ’ αυτόν τον τρόπο την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS