CELEBRITIESSHOWBIZΚάλια Ελευθερίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πρώτο της έρωτα, που έφυγε...

Κάλια Ελευθερίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πρώτο της έρωτα, που έφυγε από τη ζωή

Μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram έκανε η Κάλια Ελευθερίου, η οποία εκτός από τις χαρές της, μοιράζεται και τις λύπες της με τους ακόλουθούς της. 

Μια τέτοια δύσκολη περίοδος της ζωής ήταν και όταν έφυγε από τη ζωή ο πρώτος της έρωτας, το 2007, με την ίδια κάθε χρόνο εκείνη την ημέρα να θυμάται το τραγικό συμβάν.

Εκείνο το διάστημα το χαμόγελο «έσβησε» από τα χείλη της, αν και την έχουμε συνηθίσει πάντα χαμογελαστή και με κέφι. 

Διαβάστε επίσης: Κάλια Ελευθερίου: «Ραγίζει καρδιές» η φωτογραφία με τον πρώην σύντροφο της που έφυγε από τη ζώη

Στο παρελθόν μίλησε μέσα από συνεντεύξεις της γι’ αυτή την απώλεια όταν η ίδια ήταν μόλις 20 ετών. «Όταν πήγα στην Αγγλία είχα μια σχέση εξ αποστάσεως. Ταξίδευα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στην Κύπρο για να τον συναντάω και ερχόταν κι εκείνος πολύ συχνά. Αν και η απόσταση είναι δύσκολη σε μια σχέση, εμείς το προσπαθούσαμε. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ένα πρωί του Σεπτέμβρη έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή. Είχα την “τύχη” μέσα στην ατυχία μου να μην είμαι στην Κύπρο όταν έγινε το συμβάν. Με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν. Δεν ήμουν εκεί για να το ζήσω όλο αυτό», είχε αποκαλύψει η Κύπρια Instagrammer.  

Η ίδια από τότε προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να κρατά ξύπνια την μνήμη του και χθες Τρίτη 19 Σεμπτεμβρίου μέσα από ένα Insta Story έγραψε την ημερομηνία που της άλλαξε τη ζωή και μια ραγισμένη καρδιά.

Διαβάστε επίσης: Κάλια Ελευθερίου: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων και το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες.

Kalia

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS