CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Δαλάκα: Το γράμμα του Δημήτρη Φιντιρίκου λίγο πριν φύγει για το...

Κατερίνα Δαλάκα: Το γράμμα του Δημήτρη Φιντιρίκου λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Μόλις χθες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα δούμε στο Survivor All Star το οποίο κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 8/1.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία πριν λίγο καιρό χώρισε – για ακόμη μια φορά – από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Ωστόσο, στο σήριαλ της έντονης αυτής σχέσης φαίνεται πως δεν έχει πέσει ακόμα η οριστική αυλαία και δεν αποκλείεται κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα να δούμε να γράφεται ακόμη ένα κεφάλαιο.

Διαβάστε εδώ: Survivor All Star: Οι 26 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Λιανό αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο “Πρωινό μας” ο Νίκος Γεωργιάδης, με το που έφτασε στο αεροδρόμιο η Κατερίνα Δαλάκα, την πλησίασε ένας άνθρωπος από την παραγωγή και της έδωσε ένα γράμμα. Το γράμμα αυτό ήταν από τον πρώην σύντροφό της Δημήτρη Φιντιρίκο, ο οποίος ήθελε να της πει κάποια πράγματα που δεν είχαν ειπωθεί στον τελευταίο τους χωρισμό και ήθελε πριν εκείνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο να τα γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Πρίαμος για Survivor All Star: «Πάω για να πάρω κάτι που άφησα στη μέση»

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το εν λόγω γράμμα είχε έκταση δυο περίπου σελίδων ενώ μαζί με αυτό, υπήρχε και ένα φυλακτό. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ανέφερε πως παρότι εκείνος ήθελε να είναι μαζί, εκείνη προτίμησε να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο επιχειρηματίας δε συμφωνούσε με την απόφαση της αθλήτριας να συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τρίτη φορά.

Όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, το καλοκαίρι που μας πέρασε, το πρώην ζευγάρι το καλοκαίρι είχε συζητήσει ακόμη και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί ενώ την ίδια περίοδο η Κατερίνα Δαλάκα δήλωνε πως δεν επιθυμούσε να λάβει μέρος στο Survivor All Star.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS