CELEBRITIESSHOWBIZΚατερίνα Καινούργιου: Ανέβασε σε stories τα φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη, μιλώντας για «εμετό»

Κατερίνα Καινούργιου: Ανέβασε σε stories τα φιλιά Μπάρκα-Τσαγκρίδη, μιλώντας για «εμετό»

Την πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου για τις φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που από χθες Κυριακή 25 Φεβρουαρίου κάνουν τον γύρο του, είδαμε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης Δανάη Μπάρκα – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τα “καυτά” φιλιά, η συνάντηση μετά με την Καινούργιου και το unfollow

Σύμφωνα με Ελλαδικά ΜΜΕ, η παρουσιάστρια ανέβασε σε stories για στενούς φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις σχετικές φωτογραφίες του πρώην της με την Δανάη Μπάρκα και άφησε ως σχόλιο ένα εικονίδιο emoji αηδίας που δείχνει εμετό…

Kainourgio3
Kainoyrgou3

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Happy Day», αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow» ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS