ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZKendall Jenner - Devin Booker: Τελικά χώρισαν ή όχι; Οι νέες κοινές...

Kendall Jenner – Devin Booker: Τελικά χώρισαν ή όχι; Οι νέες κοινές φωτογραφίες

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ της Kendall Jenner και του Devin Booker;

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο τώρα είδαμε νέες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού από παπαράτσι στις οποίες διαπιστώνουμε ότι το ζευγάρι φλέρταρε παρά τα όσα έχουν γραφτεί.

Ο αστέρας του NBA και το supermodel πέρασαν λίγο χρόνο μαζί στο Soho House στο Malibu, ενώ έμοιαζαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και να χαλαρώνουν.

Διαβάστε επίσης: Kendall Jenner – Devin Booker: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Μάλιστα σε κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Booker δείχνει να σκύβει για να τη φιλήσει.

Ακόμη κάτι που δείχνει ότι η είδηση δεν ισχύει τελικά, ή ίσως τα ξαναβρήκαν, είναι ότι μετά την είδηση που τους ήθελε χωριστά, οι δυο τους έκαναν like ο ένας στα ποστ του άλλου.

«Αν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ο Devin δεν επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου και προτεραιότητά του είναι η καριέρα του. Η καριέρα της Kendall επίσης κυριαρχεί στη ζωή της», αναφέρει πηγή στο Page Six.

Πάντωες μετά από αυτές τις κινήσεις, μάλλον φαίνεται να θέλησαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους μιας και είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα τρυφερά ενσταντανέ που παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS