CELEBRITIESSHOWBIZΚλέλια Γιασεμίδου: Τα νέα στιγμιότυπα από την βάφτιση της κόρης της στην...

Κλέλια Γιασεμίδου: Τα νέα στιγμιότυπα από την βάφτιση της κόρης της στην Τήνο

Tην κορούλα τους βάφτισαν στις 24 Αυγούστου, η Κλέλια Γιασεμίδου και ο Πέτρος Αθανασίου.

Η βάπτιση έγινε στην Πανγία της Τήνου και η μικρή πήρε το όνομα Κρυσταλλία, η οποία ήταν ντυμένη σε silk ύφασμα και ήταν matchy matchy με την μητέρα της!

Η γνωστή Instagrammer ανέβασε χθες Δευτέρα νέα στιγμιότυπα από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα και σε αυτά βλέπουμε και ένα βίντεο αγκαλιά με την μικρή της πριγκίπισσα.

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Γιασεμίδου: Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την νεογέννητη κόρη της
Η ίδια λίγους μήνες πριν την βάφτιση της μικρής είχε μιλήσει στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξαν το νησί της Τήνου για την βάφιτση.

“Ο λόγος που θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία της Τήνου είναι επειδή έχουμε τάξει το μωρό μας εκεί, λόγω του ότι λίγες μέρες πριν μάθω ότι είμαι έγκυος είχα δει όνειρο την εικόνα της Παναγίας. Μετά από μια βδομάδα περίπου, έμαθα τα ευχάριστα. Είπα, μακάρι, Θεέ μου, να πάνε όλα καλά, να γεννηθεί αυτό το μωράκι, να είναι καλά στην υγεία της και θα κάνουμε τη βάφτιση στην Παναγία, αφού είδα και όνειρο την εικόνα της. Ο λόγος που γίνεται η βάφτιση στην Τήνο είναι αυτός και ανυπομονούμε πώς και πώς να ζήσουμε μαζί και αυτή την εμπειρία.”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS